- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.463
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan şu kendi oyuncularımızı aşağılama huyumuz yok mu yemin ediyorum yok böyle mal taraftar ya,sinirlendim kusura bakma sayın admin ama bu kaçıncı ya.
Marcao ya millet hayran bizimkiler beğenmez linnes çalışkanlığı karakteri dörtdörtlük beğenmezlerUlan şu kendi oyuncularımızı aşağılama huyumuz yok mu yemin ediyorum yok böyle mal taraftar ya,sinirlendim kusura bakma sayın admin ama bu kaçıncı ya.
Emre mor konusunda hala net bilgi veren gazeteci yok. Satın mı alındı kiralandı mi? Kiralıksa kaç yıl? Demek ki kimse birşey bilmiyor.
Ayrıca emrenin gelişi feghouli konusunda beni endişelendiriyor. Onyekuru tekrar kiralanacak haberleri de varken emrenin gelişinin tek mantıklı açıklaması bu.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gitmesini desteklesem de oldukça üzdü beni.Belki de çok büyük hata yaptık.
Adeus Ahtapot.
Elveda Aslanım.
Çifte şampiyonluk ve kalitenle hatırlanacaksın.
25
F E R N A N D O
R E G E SEkli dosyayı görüntüle 50673
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam 5e verelim o zaman.Salzburg daha hic 5 milyondan fazla transfere harcamamis. Onlar genelikte bir dahakisinde daha pahaliya satabilecekleri adama para harciyor.
![]()
FC Red Bull Salzburg - Rekord-Zugänge
Diese Transfer-Statistik zeigt die kompakte Ansicht der teuersten jemals getätigten Spieler-Zugänge vom Verein RB Salzburg in der Saison Gesamtstatistik aktuelle Saison.www.transfermarkt.de
Bence kolpa haberdir.
Senin herhalde..Kalite iyice düştü takimin. Geçen sene Gomis bu sene Fernando. Bide Linnes denen basit oynayacak Marianoyu yollayacaklar. Seneye averaj takimi oluruz Clde Fegh ve Belhanda haric kaliteli oyuncu yok şuan takımda
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Linnes denen vasata o parayı veriyorlarsa takimda tutan adamın beyni yoktur. Çok net. Top suremez pas veremez orta acamaz neyine hasta olmuslar acaba. Anca veysel sarı gibi adam çapalar geride kalıp.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayda hayaller banega gerçekler mesa olacak gibi