- 11 Haziran 2015
- 39.726
- 28.174
- 2.193
alakası yokmuş kayseri başkanı öyle söylediharbiden mensahı alıyoduk hani ona noldu
acaba zurnaforu mensah transferinin parçası olarak mı verdiler kayseriye![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alakası yokmuş kayseri başkanı öyle söylediharbiden mensahı alıyoduk hani ona noldu
acaba zurnaforu mensah transferinin parçası olarak mı verdiler kayseriye![]()
tribünleri bitiriyorlar işte yapacak bir şey yokbizim Ankara otobüsünde zaten yasaktı ben bir kez gittim sonra bıraktım ama saçmalık otobüsü sen sürmeyecen ya arka koltukta zuladan çıkarıp içsen kime ne
NewZAT:
Banega kolay transfer degil, monchi oyuncuya 8m euro istyor GS 4 verdi ben bu transfer 5-6m bitecek gozuyle bakiyorum.
DIŞ HABER - Udinese, Dorukhan Toköz için teklifini 10 milyon euroya çıkardı ve Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaştı. (Fantacalcio)
Udinese'den Dorukhan Toköz için 10 milyon euro https://t.co/cJaz33byH1sağlam bir Kostas alternatif için iyidir bence.mitroglou sizce kalmalı mı? iş yapar mı eğer iyi bir kamp dönemi geçirirse sakatlıksız vs.?
DIŞ HABER - Udinese, Dorukhan Toköz için teklifini 10 milyon euroya çıkardı ve Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaştı. (Fantacalcio)
Udinese'den Dorukhan Toköz için 10 milyon euro https://t.co/cJaz33byH1
Su çocuğa 1m veremedik ya zamanında ah ah
Opsiyonu kullanıp 3mye falan aldılarSorun Mensah'ın kalitesi değil ki.Sen madem bu oyuncuyu izliyorsun ve beğeniyorsun.Sezon sonunda alsaydın direk A.Madrid'den.
AwwwwVeli Yiğit: "Emre Mor, Fatih Terim'e ben geldiğim noktanın farkındayım beni siz yarattınız. İkinci kez doğuşumu da sizinle gerçekleştirmek istiyorum, dedi"
Fernando transferinde Ahmet Bulut araya girip fiyat yükseltmiş. Bence o arada yükseltilen fiyat tamamen 2 kulübü de FPP açısından küçük bir miktar rahatlatmak amaçlı.Galatasaray banegayla anlaştı.Sevilla 8 milyon istiyor. Galatasaray 4 milyonla başladı.6 milyon avroya biter.cok uzak değil bu transfer -nevzat dindar
İnşallah ama ben Galatasaray ile ilgili birşeyler öğrendiysem transfer dönemlerinden biz Banega'yı alamayız ve direkt olarak Mensah'ı alırız.Radyospor haberinin benzeri ya, klasik tenik direktör isteği @Fatih Dursun aşılmayacak şey değil.nevzat banega ile anlasildi dedi.sevilla 8 istiyormuş.6ya biter diyo