Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D_Hin-KXkAECPLV.jpg

Emre Colak araplarla uzatti yaw
Bugun arabistan story atmisti

mitroglou sizce kalmalı mı? iş yapar mı eğer iyi bir kamp dönemi geçirirse sakatlıksız vs.?

Galatasaray banegayla anlaştı.Sevilla 8 milyon istiyor. Galatasaray 4 milyonla başladı.6 milyon avroya biter.cok uzak değil bu transfer -nevzat dindar

uzun reisin kurduğu kadro hem ligi dağıtıyor hem 33 yaşında bile olsa para kazandırıyor

umarım yerine gelenler de arkalarında aynısını bırakırlar

Bu sene lig çok çetin geçecek. Ortasahayı çok guclendirmeniz gerekiyor. Son 2 yıla göre bu kadro ile zorlaniriz.

Radyospor haberinin benzeri ya, klasik teknik direktör isteği @Fatih Dursun aşılmayacak şey değil.nevzat banega ile anlasildi dedi.sevilla 8 istiyormuş.6ya biter diyo

Galatasaray banegayla anlaştı.Sevilla 8 milyon istiyor. Galatasaray 4 milyonla başladı.6 milyon avroya biter.cok uzak değil bu transfer -nevzat dindar
Fernando transferinde Ahmet Bulut araya girip fiyat yükseltmiş. Bence o arada yükseltilen fiyat tamamen 2 kulübü de FPP açısından küçük bir miktar rahatlatmak amaçlı.

Fernando 4,5 iyi iş. 3’ten 4,5’a çıkaran Ahmet Bulut olmuş. Banega işi de zora girmiş...-haluk yürekli

O arada ki oynayan 1.5m euroyu 4'ün üstüne koy 5.5 üstüne 1.5m gibi bir fiyat koyar alırız gibime geliyor benim.

Radyospor haberinin benzeri ya, klasik tenik direktör isteği @Fatih Dursun aşılmayacak şey değil.nevzat banega ile anlasildi dedi.sevilla 8 istiyormuş.6ya biter diyo
İnşallah ama ben Galatasaray ile ilgili birşeyler öğrendiysem transfer dönemlerinden biz Banega'yı alamayız ve direkt olarak Mensah'ı alırız.

dün ne dedim ispanya basınına inanmayın yalan fernonda mesa takası olmuycak mesa yı almıycaz demiştim ne oldu fernonda bonservisiyle satıldı haberleri cıkmaya basladı dün bana laf atanlara duyurulur biliyoruzda paylasıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt