Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne>>>>balotelli (bedava)
Belhanda >>>>Alex t.
Fernando>>>>>cuellar
Ndiaye>>>>>>okay
Mariano>>>>>guga
+
Onyekuru

Fernando transferinde Ahmet Bulut araya girip fiyat yükseltmiş. Bence o arada yükseltilen fiyat tamamen 2 kulübü de FPP açısından küçük bir miktar rahatlatmak amaçlı.

Fernando 4,5 iyi iş. 3’ten 4,5’a çıkaran Ahmet Bulut olmuş. Banega işi de zora girmiş...-haluk yürekli

O arada ki oynayan 1.5m euroyu 4'ün üstüne koy 5.5 üstüne 1.5m gibi bir fiyat koyar alırız gibime geliyor benim.
Yav klasik süreç iste.2 milyon daha veririz biter 1.5 haftaya

Radyospor kolpa ya. Her transfer döneminde niyeyse Monchi'den Raiola'ya kadar herkes bunlara açıklama yapıyor :D çok önemli bi platformlar sanki, tamamen kolpa

Okay'dansa o bölgede bize çok daha hareketli oyuncular lazım bana göre.

Okay transferini en güzel yanı yerli olması ve ilk 11'de başladığında yedeklere 2 yabancı koyabiliriz.

Fakat zor transfer ve zaten niye versinler? Emre Mor gibi sorunlu değil aklı başında adam. Sürede alıyor yeterince.

Ayrıca gelmesin orada kalıp kendini geliştirmeye devam etsin.

dün ne dedim ispanya basınına inanmayın yalan fernonda mesa takası olmuycak mesa yı almıycaz demiştim ne oldu fernonda bonservisiyle satıldı haberleri cıkmaya basladı dün bana laf atanlara duyurulur biliyoruzda paylasıyoruz

Sıkıntı bilgi paylaşman değil, forum yönetimine kaynağını söylememen. Böyle olunca tabi ki izin verilmez. Kaynağın gizli tutulacaktı çekinceğin bir şey olmaz. Kaynak vermeden herkes duyum ayağına sallayabilir twitter da bol bol görüyoruz. Kaynağını özel mesajdan hala yazmadıysan izin verilmemeye devam edilecek.

Deniz turuc kazığı bize girecek diye tirsiyorum put gibi durarak oyanayn bir çocuk

Topalı yuvaya dondurmek icin neyi bekliyoruz???????

Bu sene çok önemli. Bu sene de şampiyon olursak rakiplerin hem motivasyonu düşer hem de ekonomik olarak çok kötü etkilenirler. Fener batma noktasına gelir muhtemelen. O yüzden çok çok önemli bu yaz dönemi iyi değerlendirmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt