- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Yok insallah banega gelir aman amanİnşallah ama ben Galatasaray ile ilgili birşeyler öğrendiysem transfer dönemlerinden biz Banega'yı alamayız ve direkt olarak Mensah'ı alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok insallah banega gelir aman amanİnşallah ama ben Galatasaray ile ilgili birşeyler öğrendiysem transfer dönemlerinden biz Banega'yı alamayız ve direkt olarak Mensah'ı alırız.
1m TL bi yetiştirme bedeli vardı işte1 milyondan bile ucuzdu Bjk 100-200 bine mi ne aldı ama satış opsiyonu varsa bilemem
Yav klasik süreç iste.2 milyon daha veririz biter 1.5 haftayaFernando transferinde Ahmet Bulut araya girip fiyat yükseltmiş. Bence o arada yükseltilen fiyat tamamen 2 kulübü de FPP açısından küçük bir miktar rahatlatmak amaçlı.
Fernando 4,5 iyi iş. 3’ten 4,5’a çıkaran Ahmet Bulut olmuş. Banega işi de zora girmiş...-haluk yürekli
O arada ki oynayan 1.5m euroyu 4'ün üstüne koy 5.5 üstüne 1.5m gibi bir fiyat koyar alırız gibime geliyor benim.
Diagne>>>>balotelli (bedava)
Belhanda >>>>Alex t.
Fernando>>>>>cuellar
Ndiaye>>>>>>okay
Mariano>>>>>guga
+
Onyekuru
Helal len sanadün ne dedim ispanya basınına inanmayın yalan fernonda mesa takası olmuycak mesa yı almıycaz demiştim ne oldu fernonda bonservisiyle satıldı haberleri cıkmaya basladı dün bana laf atanlara duyurulur biliyoruzda paylasıyoruz

Sağlam bir as aldık mı mitro yedek için iyi gerekirse onye ve babel de yedekler orayısağlam bir Kostas alternatif için iyidir bence.
Alex te iyi oyun acar mükemmel olurdu. Ki eğer satabilirsek şunları hayal değil benceCuellar Okay adim attirmaz ortasahda super olur
bunu düşünmüşlerdir doğal olarak
Alex te iyi oyun acar mükemmel olurdu. Ki eğer satabilirsek şunları hayal değil bence
o da olur bekar hayata geçeyim önce haberleşiriztribünleri bitiriyorlar işte yapacak bir şey yok
ama konyaya gelirsen gene takılırız![]()
dün ne dedim ispanya basınına inanmayın yalan fernonda mesa takası olmuycak mesa yı almıycaz demiştim ne oldu fernonda bonservisiyle satıldı haberleri cıkmaya basladı dün bana laf atanlara duyurulur biliyoruzda paylasıyoruz
bekar hayatı derken hayırdıro da olur bekar hayata geçeyim önce haberleşirizfuar restorantı özledim
etli ekmek yemeden dönmem başka neyi ünlüydü kuyu kebabı konya tiriti