Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Colak araplarla uzatti yaw
Bugun arabistan story atmisti
Tüh, üzüldüm, bonservis free idi diye biliyorum. Belhanda satılıp, yerine bedava Emre Çolak alınsın isterdim. Takım güç kaybetmediği gibi (Pozitif etkisi muhtemeldi hatta) bir adet daha yabancı kontenjanı açılmış olurdu; oluşan kaynakla da defosuz bir yabancı futbolcu alınırdı mis gibi...

İroni-trolling filan değil, samimi düşüncemi paylaşıyorum...

seriyi isteyenler bakayokoyu kiralamak ister mi

Ben hala banega’nın geleceğine inanıyorum bu arada. Sevilla sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış adama 5-6 teklif gelirse bırakır. Ki orta saha bölgeleri çok şişti onların. Mariano geldiğinde de böyle olmuştu. 1 yılluk sözleşmesi kalmıştı adam ben gitmek istiyorum dedi ve bize geldi.

Tüh, üzüldüm, bonservis free idi diye biliyorum. Belhanda satılıp, yerine bedava Emre Çolak alınsın isterdim. Takım güç kaybetmediği gibi (Pozitif etkisi muhtemeldi hatta) bir adet daha yabancı kontenjanı açılmış olurdu; oluşan kaynakla da defosuz bir yabancı futbolcu alınırdı mis gibi...

Samimi olmamayi denemelisin bence rtas. Emre çolak pes fifada bile is yapmaz.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda gitsin de galatasaray elenince gülücük koyan emre gelmesin.

Ndiaye beni geçen sene baya hayal kırıklığına uğrattı

Özellikle şampiyonluğa doğru yürüdüğümüz o süreçte çok berbat bir haldeydi.Fernando bile form tutmuştu

Hoca'da sanırım tam da bu yüzden daha iyi isimlerin peşinde en azından belli bir kapasitede oynayabilecek,istikrarlı bir isim aranıyor

Bizim hem Fernando hem Ndiaye hem Belhanda performans olarak sürekli inişler-çıkışlar yaşıyor haliyle deplasmanlarda patlıyoruz bu oyun şablonuyla

Kritik bölge ortasaha,umarım forvette olduğu gibi boşlanmaz.O bölgeye gerekli takviyeleri alamazsak şampiyonluk gider çok net şakası yok bu işin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt