- 11 Haziran 2015
- 39.726
- 28.174
- 2.193
tecrübelendiler artık ya.Gomis gitti 6 ay forvetsiz kaldık hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tecrübelendiler artık ya.Gomis gitti 6 ay forvetsiz kaldık hocam
bizimkileri memlekete bırakacam tatilde. fuarda ne kadar oldu biranın adeti 20'mi?. olmadı bir 50'lik rakı açarızbekar hayatı derken hayırdır
fuara da zam geldi
16dan 17.5 oldu çok yapmadılarbizimkileri memlekete bırakacam tatilde. fuarda ne kadar oldu biranın adeti 20'mi?. olmadı bir 50'lik rakı açarız meze falan
Eduardoyu hiç izlemedim ama Alex hem yaş hem kariyer olarak daha net daha iyiCuellar/Okay-Banega
Eduardo
Ben boyle birsey istiyorum aslidna
Tüh, üzüldüm, bonservis free idi diye biliyorum. Belhanda satılıp, yerine bedava Emre Çolak alınsın isterdim. Takım güç kaybetmediği gibi (Pozitif etkisi muhtemeldi hatta) bir adet daha yabancı kontenjanı açılmış olurdu; oluşan kaynakla da defosuz bir yabancı futbolcu alınırdı mis gibi...Emre Colak araplarla uzatti yaw
Bugun arabistan story atmisti
normalmiş markette 12 lira zaten bence fiyat gayet uygun16dan 17.5 oldu çok yapmadılar
21 yaşında emre yi aldık ya takıma aman takım anaokulu düzeyine inmesin hemen 40 yaşına yaklaşmış birini almak gerekTopalı yuvaya dondurmek icin neyi bekliyoruz???????
Samimi olmamayi denemelisin bence rtas. Emre çolak pes fifada bile is yapmaz.Tüh, üzüldüm, bonservis free idi diye biliyorum. Belhanda satılıp, yerine bedava Emre Çolak alınsın isterdim. Takım güç kaybetmediği gibi (Pozitif etkisi muhtemeldi hatta) bir adet daha yabancı kontenjanı açılmış olurdu; oluşan kaynakla da defosuz bir yabancı futbolcu alınırdı mis gibi...
İroni-trolling filan değil, samimi düşüncemi paylaşıyorum...
birsey anlamadim
Eduardoyu hiç izlemedim ama Alex hem yaş hem kariyer olarak daha net daha iyi
Tüh, üzüldüm, bonservis free idi diye biliyorum. Belhanda satılıp, yerine bedava Emre Çolak alınsın isterdim. Takım güç kaybetmediği gibi (Pozitif etkisi muhtemeldi hatta) bir adet daha yabancı kontenjanı açılmış olurdu; oluşan kaynakla da defosuz bir yabancı futbolcu alınırdı mis gibi...
İroni-trolling filan değil, samimi düşüncemi paylaşıyorum...
Banega transferine okadar karamsar olmaya gerek yok diyor Nevzat