Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
şimdi canlı yayyında böle söyledi bilmiyorumki arap saçına dödü bu işNevzata olumsuz bir haberde guvenmeyin deniliyor burada simdi olumlu konusmus
Guvenelim mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi canlı yayyında böle söyledi bilmiyorumki arap saçına dödü bu işNevzata olumsuz bir haberde guvenmeyin deniliyor burada simdi olumlu konusmus
Guvenelim mi
Şu siralar öten duyumcularin hicbirsey bildigi yok benceşimdi canlı yayyında böle söyledi bilmiyorumki arap saçına dödü bu iş
o işleri f5 ler iyi yapıyor, sahtekar heriflerSevilla, Fernando'nun garanti ücretini de bize verse, bonservisi yüksek gösterip bunlara el atindan o parayi geri ödesek? FFP'den dolayi böyle seylerin aklimiza gelmesi lazim. Italyan kulüpleri ne tür dolaplar ceviriyor FFP'den yirtmak icin.
Sevilla, Fernando'nun garanti ücretini de bize verse, bonservisi yüksek gösterip bunlara el atindan o parayi geri ödesek? FFP'den dolayi böyle seylerin aklimiza gelmesi lazim. Italyan kulüpleri ne tür dolaplar ceviriyor FFP'den yirtmak icin.
Kesinlikle21 yaşında emre yi aldık ya takıma aman takım anaokulu düzeyine inmesin hemen 40 yaşına yaklaşmış birini almak gerek
kaynağımı söyleyemeyeceğimi nedeniyle belirttim madem böyle kuralınız var bildiklerim bende kalır paylaşım yapmam sadece normal mesajlar atarım kuralınıza uymuş olurum twitterda bos sallayanlardan olmadığımı anlayan anlamıstır sallama derdim olsa twitterda bir sayfa acıp sallarım zaten zor birsey değilSıkıntı bilgi paylaşman değil, forum yönetimine kaynağını söylememen. Böyle olunca tabi ki izin verilmez. Kaynağın gizli tutulacaktı çekinceğin bir şey olmaz. Kaynak vermeden herkes duyum ayağına sallayabilir twitter da bol bol görüyoruz. Kaynağını özel mesajdan hala yazmadıysan izin verilmemeye devam edilecek.
Emre dediğiniz Galatasaray'ın adı geçtiğinde "O KULÜP" diyen Emre mi?Senelerdir kendini geliştiremeyen Arabistan'da bile kadroya giremeyen Emre Çolak haniEmre bize ne kazandırdı ki bugüne kadar?
Giderken bile 1-2 kazandırıyor herkes bu angut bedavaya gitti.
Herkesin salladığı Semih bile 2.5 milyon kazandırdı.
Belhanda yerine Emre Çolak'mış güldürmeyin Allah aşkına.
Bugün Belhanda'yı hoca bıraksa en az 10 milyon bonservis gelir.
Hoca açısından düşünerek yazıyorum bunu;
Bu sezon Feghouli'nin üstün performansına rağmen Hoca Belhanda'dan önce Feghouli'yi göndermek ister.
kaynağımı söyleyemeyeceğimi nedeniyle belirttim madem böyle kuralınız var bildiklerim bende kalır paylaşım yapmam sadece normal mesajlar atarım kuralınıza uymuş olurum twitterda bos sallayanlardan olmadığımı anlayan anlamıstır sallama derdim olsa twitterda bir sayfa acıp sallarım zaten zor birsey değil
Alex zor olur baya para isterler
Transfer olmaz kap gelmez desene bir şey deneyecez