Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla, Fernando'nun garanti ücretini de bize verse, bonservisi yüksek gösterip bunlara el atindan o parayi geri ödesek? FFP'den dolayi böyle seylerin aklimiza gelmesi lazim. Italyan kulüpleri ne tür dolaplar ceviriyor FFP'den yirtmak icin.

Cüneyt Erşan: “Fernando gitti, sırada Mariano, Kostas Mitroglou ve Diagne var.”

Bu iş ne oldu kanat rotasyonu şişti diye vazgeçtiler heralde.
IMG_20190710_172236.webp

Sevilla, Fernando'nun garanti ücretini de bize verse, bonservisi yüksek gösterip bunlara el atindan o parayi geri ödesek? FFP'den dolayi böyle seylerin aklimiza gelmesi lazim. Italyan kulüpleri ne tür dolaplar ceviriyor FFP'den yirtmak icin.

Kulüpler mali olarak denetleniyor

Düşün Messi bile vergi kaçırdığı için yargılandığı ülkede aklını alırlar

Emre bize ne kazandırdı ki bugüne kadar?

Giderken bile 1-2 kazandırıyor herkes bu angut bedavaya gitti.

Herkesin salladığı Semih bile 2.5 milyon kazandırdı.

Belhanda yerine Emre Çolak'mış güldürmeyin Allah aşkına.

Bugün Belhanda'yı hoca bıraksa en az 10 milyon bonservis gelir.

Hoca açısından düşünerek yazıyorum bunu;

Bu sezon Feghouli'nin üstün performansına rağmen Hoca Belhanda'dan önce Feghouli'yi göndermek ister.

Sıkıntı bilgi paylaşman değil, forum yönetimine kaynağını söylememen. Böyle olunca tabi ki izin verilmez. Kaynağın gizli tutulacaktı çekinceğin bir şey olmaz. Kaynak vermeden herkes duyum ayağına sallayabilir twitter da bol bol görüyoruz. Kaynağını özel mesajdan hala yazmadıysan izin verilmemeye devam edilecek.
kaynağımı söyleyemeyeceğimi nedeniyle belirttim madem böyle kuralınız var bildiklerim bende kalır paylaşım yapmam sadece normal mesajlar atarım kuralınıza uymuş olurum twitterda bos sallayanlardan olmadığımı anlayan anlamıstır sallama derdim olsa twitterda bir sayfa acıp sallarım zaten zor birsey değil

Emre bize ne kazandırdı ki bugüne kadar?

Giderken bile 1-2 kazandırıyor herkes bu angut bedavaya gitti.

Herkesin salladığı Semih bile 2.5 milyon kazandırdı.

Belhanda yerine Emre Çolak'mış güldürmeyin Allah aşkına.

Bugün Belhanda'yı hoca bıraksa en az 10 milyon bonservis gelir.

Hoca açısından düşünerek yazıyorum bunu;

Bu sezon Feghouli'nin üstün performansına rağmen Hoca Belhanda'dan önce Feghouli'yi göndermek ister.
Emre dediğiniz Galatasaray'ın adı geçtiğinde "O KULÜP" diyen Emre mi?Senelerdir kendini geliştiremeyen Arabistan'da bile kadroya giremeyen Emre Çolak hani

kaynağımı söyleyemeyeceğimi nedeniyle belirttim madem böyle kuralınız var bildiklerim bende kalır paylaşım yapmam sadece normal mesajlar atarım kuralınıza uymuş olurum twitterda bos sallayanlardan olmadığımı anlayan anlamıstır sallama derdim olsa twitterda bir sayfa acıp sallarım zaten zor birsey değil

Banegada son durum nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt