Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rezalet olur gelirse, bu saatten sonra ancak top toplayicisi olarak gelir bu kulübeArda gelsin diyordumda son 1 kaç haftadır Emre ile attığı fotosledab sonra Allah korusun diyorum.
banega gelmeyecegine gore feghouli 10 noya gecip sag aciga hizli bir kanat alinmali beyni olanindan
İmza atıldıysa iş bitmiştir. O imzaların içinde menajerlik ücretleri de vardır. Eğer bu gibi bir durum varsa bütün imzalar atılmamış demektir. Menajerler benim bildiğim bugün 200E imza attıysa yarın 500 diyemezler çünkü imza her yerde sözdür yani.Yok imzalar atıldı muhtemelen de ortalık karıştırıyorlae versinler 100-200 bin euro Emre'nin maaşından dussunler işte
kovdular adami o da geri dönmüs. Teklif gelmezse napacak?konudan bağımsız, ılgaz çınar hemen aspor'a dönmüş. Bende bu adamı vizyonlu biri sanıyordum. Arkadaş scout olacaksan, sadece orada kal, olmak istemiyorsan niye girdin o işe.. Hadi girdin azıcık bekleseydin tak diye hemen geri dönmüşsün.
emreye guven olmaz haci. mental acidan sorunlu iyi oyuncu olsada. hem babel var dahaEmre onyekuru yaparız kanatları
İsminin bile geçmemesi lazımSelman Ozturk
E. Mor transferinin iptal olduğu yok, yarın imza atması muhtemel. Fernando için alınacak bonservis bedeli bu yaştaki bir oyuncu için gayet iyi. Orta saha için adı geçen isimler de Fernando’nun altında değil. GSaray orta sahası geçen yıldan çok daha iyi olacak bunu söyleyebiliriz.
kovdular adami o da geri dönmüs. Teklif gelmezse napacak?
yusuf yazıcı gitti mi
trabzonlular cok da matah bir oyuncu degil demeye baslamıslar