Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka gibi ama orta sahamız yok. En acilinden 8 numaraya gençleri doldurmamız lazım. Dorukhan'ı nasıl bıraktık geçen sene, bu sene öyle olmasın toplayalım

Selman Ozturk
E. Mor transferinin iptal olduğu yok, yarın imza atması muhtemel. Fernando için alınacak bonservis bedeli bu yaştaki bir oyuncu için gayet iyi. Orta saha için adı geçen isimler de Fernando’nun altında değil. GSaray orta sahası geçen yıldan çok daha iyi olacak bunu söyleyebiliriz.

konudan bağımsız, ılgaz çınar hemen aspor'a dönmüş. Bende bu adamı vizyonlu biri sanıyordum. Arkadaş scout olacaksan, sadece orada kal, olmak istemiyorsan niye girdin o işe.. Hadi girdin azıcık bekleseydin tak diye hemen geri dönmüşsün.

Yok imzalar atıldı muhtemelen de ortalık karıştırıyorlae versinler 100-200 bin euro Emre'nin maaşından dussunler işte
İmza atıldıysa iş bitmiştir. O imzaların içinde menajerlik ücretleri de vardır. Eğer bu gibi bir durum varsa bütün imzalar atılmamış demektir. Menajerler benim bildiğim bugün 200E imza attıysa yarın 500 diyemezler çünkü imza her yerde sözdür yani.

Emre Mor illa bize gelir ama menajerler para koparmaya çalışıyorlar ve ben bu macerayı geçen seneki Ndiaye olayında hatırlıyorum. Son anda transfer bedava açıklanacak denince bir anda 1 milyon euro çıkmıştı bir yerden. Umarım bir bonservis falan çıkmadan cebimizden biter iş.

konudan bağımsız, ılgaz çınar hemen aspor'a dönmüş. Bende bu adamı vizyonlu biri sanıyordum. Arkadaş scout olacaksan, sadece orada kal, olmak istemiyorsan niye girdin o işe.. Hadi girdin azıcık bekleseydin tak diye hemen geri dönmüşsün.
kovdular adami o da geri dönmüs. Teklif gelmezse napacak?

Banega'yı çok istemiştik, benimsemiştik artık. Transfer döneminin bitimine uzun bir süre olsa bile artık başka isimlere yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum. Yapabileceğimiz son ciddi teklifi yapıp başka isimlere bakalım artık geç kalmadan.

fernandoyu direk verdigimize gore banega gelmez artik unutun onu yeni hayaller kurun

Selman Ozturk
E. Mor transferinin iptal olduğu yok, yarın imza atması muhtemel. Fernando için alınacak bonservis bedeli bu yaştaki bir oyuncu için gayet iyi. Orta saha için adı geçen isimler de Fernando’nun altında değil. GSaray orta sahası geçen yıldan çok daha iyi olacak bunu söyleyebiliriz.
İsminin bile geçmemesi lazım

Ekli dosyalar

• IMG_20190710_231940.webp
    IMG_20190710_231940.webp
    107,9 KB · Görüntüleme: 131
kovdular adami o da geri dönmüs. Teklif gelmezse napacak?

kovdularsa biraz daha bekle, hemen neden pes ediyorsun.. Bunca senedir bu camiadasın zaten. Bilmen lazım bu camiayı. O zaman hiç girmeyecekti. Kendisini severdim ama bu yaptığını doğru bulmadım.

Sadece o değil, çok isim var böyle. Mustafa denizli,oğuz çetin,rıza çalımbay vs. kovulunca hemen yorumculukları hazır.. Bir çok o mesleği okuyan,yıllarını o koltukta oturmak için veren gençlerin hakkını da çalıyorlar.

yusuf yazıcı gitti mi
trabzonlular cok da matah bir oyuncu degil demeye baslamıslar

yusuf yazıcı gitti mi
trabzonlular cok da matah bir oyuncu degil demeye baslamıslar

yok zaten. Şut yeteneği dışında öyle aşırı öne çıkan bir özelliği yok. Daha 3 ay önce Tsliler kendisini yuhalıyordu.

Hakan'a çok benziyor bence stili. Hakan'ın tek farkı frikikleri de çok iyi kullanması. O yüzden çok daha önemli kariyer yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt