Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Yuh Bonucci ne yapmış öyle yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merih iri biri ama bonuccinin yanında sıska kalmış![]()
Yuh Bonucci ne yapmış öyle yaw
Bu mallar haraç kesme derdinde heralde
antuya transfer olmuslar
Gelirse hokkali bi kufuru hakettin demektirEmre Mor konusunu son dakika olarak foruma ben açtım.
bu ne demek biliyor musunuz?
Gelmeme ihtimali yok.
Daha bitmedi,
Arda Turan konusunu da ben açtım :cool:
2 tane kafa golü var. Bir tanesi zaten Rize. Diğeri ise Arena'daki boş kaleye vurduğu kafa.
Adam kafa topuna çıkmaya tenezzül etmiyor diyorum, bazıları şaka yapıyorum sanıyor. Maçları dikkatli izleyenler, benim yazdığımı daha önce belirtti zaten. Bakın Gomis mesela kaleye kafa vuruşları çok zayıf birisiydi. Ama orta sahada, veya ceza sahasının oralarda havadan top yolladığın zaman adam rakibini pert edip o topu mutlaka indiriyordu. Bizim Diagne 1.95 boyunda, 90-95 KG bir herif. Diagne'nin fiziğindeki bir Afrikalı bu ligin nerdeyse bütün oyuncularını patates eder normal şartlarda. Ama adam zıplamıyor yahu. Şaka filan yapmıyorum...
Nerdesin abi forum bitiyo ya geceleriNoluyor lan burda
Danimarka günlerinden bir derleme.
Yorumlarda herkes Türkiye'ye gelirse hata olur demiş o gün için bu doğruydu belki ama işin geldiği ironik noktaya bak ki bugün Türkiye ve Galatasaray macerası Emre için herkes tarafından son çıkış şansı gözüyle bakılıyor. Nereden nereye hayat çok garip.