Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D_JdKg7XYAAAGH7.jpg:large

Yuh Bonucci ne yapmış öyle yaw

Emre Mor konusunu son dakika olarak foruma ben açtım.

bu ne demek biliyor musunuz?

Gelmeme ihtimali yok.

Daha bitmedi,

Arda Turan konusunu da ben açtım :cool:

Ya emreye çok heyacanlandım ben gelmesse valla hevesim kursağımda kalır :(

Muslera
Guga luyindama marcao nagatomo
Seri cuellar
Fego Belhanda babel
Balotelli

Seri= 3m kiralık
Balotelli= bedelsiz
Cuellar= 8m
Okan+ertuğrul=1m
Emre mor= bedelsiz
Ozonwafor=300
Luyindama= 5m
Guga=7m

Diagne= 13m
Yunus=4m
Fernando=4.5
Mariano=3m

Böyle tam kafa kafaya oluyor. 200k artıyadız. Seri zor tabi işte gelirse

2 tane kafa golü var. Bir tanesi zaten Rize. Diğeri ise Arena'daki boş kaleye vurduğu kafa.
Adam kafa topuna çıkmaya tenezzül etmiyor diyorum, bazıları şaka yapıyorum sanıyor. Maçları dikkatli izleyenler, benim yazdığımı daha önce belirtti zaten. Bakın Gomis mesela kaleye kafa vuruşları çok zayıf birisiydi. Ama orta sahada, veya ceza sahasının oralarda havadan top yolladığın zaman adam rakibini pert edip o topu mutlaka indiriyordu. Bizim Diagne 1.95 boyunda, 90-95 KG bir herif. Diagne'nin fiziğindeki bir Afrikalı bu ligin nerdeyse bütün oyuncularını patates eder normal şartlarda. Ama adam zıplamıyor yahu. Şaka filan yapmıyorum...

Biraz abartiyor olamazmisin ? Bir oyuncuyu begenmezsiniz, ama formasini giyen, 10 milyon avro üstü satmayi planladigimiz bir oyuncuyu abartarak yermek size ne kazandiracak ?

Diagne Gomis´e göre bizde ortalama bir hava topu fazla kazaniyor mac basina. Ama mesele bu da degil. Velevki Diagne bukadar kötü. Kasimpasa Diagne ile sampiyonluga oynarken, Diagne´den sonra neredeyse küme düseceklerdi.Diagne´nin ligde oynadigi 12 macta 9 tanesini kazandik, 3 berabere bitti, bu sürec icinde 8 puanlik bir farki eritip sampiyon olduk. Yani ligde geldiginden beri, oynadigi her takimin Diagne ile grafigi hep yukari cikmis.

Yani sizin dediginiz gibi, bu adamin sadece gol atip takima fayda saglamadiginin mantiken bir aciklamasi yok. Saha icinde bazi sakarliklar, ve konsantrasyon hatasi yapiyor diye, adamin takimin genel katkisini bu denli yok sayamazsiniz.

Belhanda:
"Diagne'nin gelişi bizi etkiledi. Alan kaplayan bir adam ve defans oyuncuları daha çok ona konsantre oluyor ve bize alan açılıyor. Biz de bunlardan faydalanıyoruz."

Danimarka günlerinden bir derleme.

Yorumlarda herkes Türkiye'ye gelirse hata olur demiş o gün için bu doğruydu belki ama işin geldiği ironik noktaya bak ki bugün Türkiye ve Galatasaray macerası Emre için herkes tarafından son çıkış şansı gözüyle bakılıyor. Nereden nereye hayat çok garip.

Danimarka günlerinden bir derleme.

Yorumlarda herkes Türkiye'ye gelirse hata olur demiş o gün için bu doğruydu belki ama işin geldiği ironik noktaya bak ki bugün Türkiye ve Galatasaray macerası Emre için herkes tarafından son çıkış şansı gözüyle bakılıyor. Nereden nereye hayat çok garip.

Öyle bir yetenek ki. Bizden baska bir yere gitse inanilmaz üzülürdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt