Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cezayirin elenmemesi cok kötü oldu soso cok yoruldu bu yıl ilk 2 ay ligte pek bişey beklememek lazım

kampta görmeyecek şu lanet kupa yuzunden

Sinan Gümüş - olmadı
Nagatomo - olmadı
Ndiaye - pending...

Rodrigues
Serdar
Tolga Ciğerci

Tek eğlence fenerbahce :ROFLMAO: :LOL:

Ne josef'i ya adam ocaktan beri top oynamamış sebebinde de göbek ihlali denilen bir sakatlık yazıyor. Nedir bu göbek ihlali?

Ligde Feg'den iyisini geçtim ona yakın bir oyuncu bile görmüyorum ama tempo olayı ciddi sıkıntı. Biraz git gel yapınca resmen koşamıyor gibi olmaya başlıyor.
Bunun sebebi oyuncu özelin de mi yoksa takım olarak doğru çalışma mı yapılmıyor. Geçen sene sezona şu Yasin denen yetersiz kondisyoner ile başlamıştık. Sakatlık, daha ilk maçlardan 60.dk yı çıkaramama filan baya kötü sonuçlar aldık. Devre arası Bartalli'nin gelmesi ile baya toparlandı takım nerdeyse sakatlık yaşamadık.

cezayirin elenmemesi cok kötü oldu soso cok yoruldu bu yıl ilk 2 ay ligte pek bişey beklememek lazım

Açıkçası salakça bi kupa ilk üç çıkıyor. Maç araları çok uzun 1 ay oldu bitmedi daha da bir haftası var.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu yavşağı alırlarsa ademden bile daha tiksinç bi transfer olur

5bdec35667b0a82078e58fc0

Onyekuru Gary karsilastirmadi

Onyekuru:en guzel yani buyuk mac alir. Gary buyuk maclarda pek ortalik goremezsin. Onyekuru sagdan gelen ataklarda iceri iyi girer goller bulur. Gary bu konuda yetersizdir. Onyekuru Savunma arkasi kosulari iyidir. Gary bu konuda onyekurunun gerisindedir. Onyekuru Golcu kanat oyuncusudur. Gary onyekuru kadar golcu degildir. Yine sagdan gelen ortalarda onyekuru arka direkte etkili kafa vuruslari ve golleri vardir. Gary bu konuda neredeyse sifir. Onyekuru Asist konusunda bencildir . Gary bu konuda daha paylasimcidir.

Fener menajer kucağında doğru ama ağustosun onbeşine kadar bizde böyle gidersek transferin son onbeş günü menajerler kucak dansı yapar bizimle de

ne alâka...adam bir iki hafta tatil yapar ve fit olarak geri gelir...zaten bol bol antrenman yaparak geri dönecek...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Ligde Feg'den iyisini geçtim ona yakın bir oyuncu bile görmüyorum ama tempo olayı ciddi sıkıntı. Biraz git gel yapınca resmen koşamıyor gibi olmaya başlıyor.

Lig'de Feg kalitesinde adam olmadığı kesin. En iyi tempoyu Ispanya'da gösterdi ancak PL'de o seviyeye hiç gelemedi. Zaten bu yüzden biz alabildik. İyiki de aldık.

Bunlar sol bekle stoper aramıyorlar mı? Ömer Bayram’la Semih Kaya’yı verelim seviye atlasınlar. Alt sıralardan kurtulup orta sıra mücadelesi verirler önümüzdeki sezon.

Souza 30 yaşında onu alacaklarına zaten ayağı düzgün Mesa'yı alırlardı o yüzden Souza olayı da yalandır bize dinamik adam lazım Melo gibi box to box ve sert bir kesici adam gelir arkayı süpürmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt