Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.017
- 10.023
- 2.498
Parayı şu kolombiyalı oğlana gömelim derim. Toparlarsa o toparlar Cuellar mıydı ne. Ama malesef yetmez harcımız sanırımDiagne'yi forveti boşverin, acil orta saha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parayı şu kolombiyalı oğlana gömelim derim. Toparlarsa o toparlar Cuellar mıydı ne. Ama malesef yetmez harcımız sanırımDiagne'yi forveti boşverin, acil orta saha.
kötünün iyisiJosef için neler söylersin?
Bunun sebebi oyuncu özelin de mi yoksa takım olarak doğru çalışma mı yapılmıyor. Geçen sene sezona şu Yasin denen yetersiz kondisyoner ile başlamıştık. Sakatlık, daha ilk maçlardan 60.dk yı çıkaramama filan baya kötü sonuçlar aldık. Devre arası Bartalli'nin gelmesi ile baya toparlandı takım nerdeyse sakatlık yaşamadık.Ligde Feg'den iyisini geçtim ona yakın bir oyuncu bile görmüyorum ama tempo olayı ciddi sıkıntı. Biraz git gel yapınca resmen koşamıyor gibi olmaya başlıyor.
Sanırım bölgesini terk ediyor o yüzdenNe josef'i ya adam ocaktan beri top oynamamış sebebinde de göbek ihlali denilen bir sakatlık yazıyor. Nedir bu göbek ihlali?
Açıkçası salakça bi kupa ilk üç çıkıyor. Maç araları çok uzun 1 ay oldu bitmedi daha da bir haftası var.cezayirin elenmemesi cok kötü oldu soso cok yoruldu bu yıl ilk 2 ay ligte pek bişey beklememek lazım
kampta görmeyecek şu lanet kupa yuzunden
ne alâka...adam bir iki hafta tatil yapar ve fit olarak geri gelir...zaten bol bol antrenman yaparak geri dönecek...cezayirin elenmemesi cok kötü oldu soso cok yoruldu bu yıl ilk 2 ay ligte pek bişey beklememek lazım
kampta görmeyecek şu lanet kupa yuzunden
Ligde Feg'den iyisini geçtim ona yakın bir oyuncu bile görmüyorum ama tempo olayı ciddi sıkıntı. Biraz git gel yapınca resmen koşamıyor gibi olmaya başlıyor.