Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagneye sahip çıkalım, ergenler gibi davranmayalım derim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Garry maaşının yarısından fedakarlık yaptı falan yazılmış. 28 yaşında para için arabistana giden kariyerinde sadece 1 sezon parlayıp kalan yıllarda adem büyük performansı veren adam için avrupayı komple tara 2.5 milyon euro verecek 2. bir keriz bulamazsın.
Ben bile bu halimle koşarak giderim lan düşünsene dingonun ahırı gibi bir kulüp var ve sana yıllık 2.5 milyon euro para verecek hem arabistandan uzayacaksın istanbulda insan rehabilitasyonu, hem para.

Menejerini yolda tutup türk tokalaşması yaparak "Süleyman abi ne sevici adamsın" diye onore etmek gerekir.

La dayı aynı paraya 2 tane ligin içinden geçen onyekuru oynatırsın ortalığı dağıtır aklını çürütürler

Satış: Diagne (15M€)

Gelenler:
• Balotelli (FREE)
• Onyekuru (1.5M€ Kiralık)
• Ever Banega (5.5M€)
• J.M. Seri (3M€ Kiralık)
• Guga (4M€)
• Okan Kocuk + Ertugrul (1M€)

Sadece 1 adamdan gelecek para ile sükse yapacak bir kadro yapıyoruz. Ha bir eksik bir fazla olabilir değerleri makul tutmaya çalıştım. Değinmek istediğim yer asıl transferlerin bana kalırsa Diagne’den gelecek para bekleniyor olması. İnsallah öyledir ..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunlarda da iş yaş

Abdullah Avcı'yı merak ediyorum sınırsız bütçeyle kafasına göre adam alabiliyorlardı hatta biz almayalım diye bizim alacağımız adamları da tribünde oturtuyorlardı. Bakalım baskısı büyük camia da tıpkı milli takım dönemindeki gibi patlayacak mı ? :D

Ciddi ciddi Josef'i isteyeceğimizi mi düşünüyorsunuz? Fenerli muhabir yarın atacağı tweet belli. Josef Türkiye'ye gelirsem sadece Fenerbahçe de oynarım diyerek Galatasaray'ı reddetti. Adamların amacı taraftarı gazlamak.
onlar da iflah olmaz bi gerizekalı oldugu için inanacaktır.koca 1 seneyi arabistan dahil olmak üzere rezil geçiren rodrigese ucak muamelesi yapan adamlardan hersey beklenir.o ucagın kanatları qötlerine girecek haberleri yok.biraz da onlar küfretsin her yanlıs kararında

Josef olayı yalan dolan Fener ve k.o.ç un para yedirdiği medya yaz ayından başladı psikolojik olarak oynamaya çalışmaya. Ama yemezler bizde Terim varken onlar en büyük psikolojik baskıyı yiyorlar zaten.

Josef olayı doğruysa isterim savunma yönünden çok iyi bir futbolcu hemde ucuza mal olur forvet ve diğer orta saha bütçesinden yememiş oluruz

Garry'nin topları sağa çekip vurması ve sıfıra inip içeri çevirmesini rakipler çözene kadar ekmeğini yedik zaten. Gomis gittikten sonra rakipler bu arkadaşı çözünce performansının nasıl düştüğünü, saç baş yoldurttuğunu hepimiz hatırlıyoruz. Fatih hoca isteseydi muhtemelen bize çoktan imzayı atmıştı.

bu yavşağı alırlarsa ademden bile daha tiksinç bi transfer olur

5bdec35667b0a82078e58fc0
siddete sey eden bir insani galatasarayimiza layik goren kim

Abdullah Avcı'yı merak ediyorum sınırsız bütçeyle kafasına göre adam alabiliyorlardı hatta biz almayalım diye bizim alacağımız adamları da tribünde oturtuyorlardı. Bakalım baskısı büyük camia da tıpkı milli takım dönemindeki gibi patlayacak mı ? :D
basaksehirin bütcesi bile daha fazla besiktas'tan. bosu bosuna gitti oraya bence. durumlari hic iyi degil. elde avucta adamlari kalmadi.

Benim anlamadigim sey su:

Banega icin 5,5m euro ciktik deniliyor, eger Banega ben ayrilmak istiyorum derse bu parayi biz Sevillaya nasil odeyecez

o neydüğü belirsiz menajer işi çözülür,emre kadro dısı ve kamp kadrosuna alınmayan bir,gelir bavulu toplayıp

basaksehirin bütcesi bile daha fazla besiktas'tan. bosu bosuna gitti oraya bence. durumlari hic iyi degil. elde avucta adamlari kalmadi.
Başakşehir şimdiye kadar 5 tane transfer yaptı en azından hazır bir kadroyla oynayacaklar Okan Buruk oyun sistemi olarak Avcı'ya göre daha yaratıcı bir hoca özellikle pas oyunun da defanstaki pas oyunundan çok ileri bölgelerde topun hızlı yön değiştirmesini seviyor bu sene ilginç bir takım haline gelebilirler yaş ortalaması yüksek olduğu için gene muhtemelen son haftalara kadar dayanamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt