- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
bunlarda da iş yaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlarda da iş yaş
onlar da iflah olmaz bi gerizekalı oldugu için inanacaktır.koca 1 seneyi arabistan dahil olmak üzere rezil geçiren rodrigese ucak muamelesi yapan adamlardan hersey beklenir.o ucagın kanatları qötlerine girecek haberleri yok.biraz da onlar küfretsin her yanlıs kararındaCiddi ciddi Josef'i isteyeceğimizi mi düşünüyorsunuz? Fenerli muhabir yarın atacağı tweet belli. Josef Türkiye'ye gelirsem sadece Fenerbahçe de oynarım diyerek Galatasaray'ı reddetti. Adamların amacı taraftarı gazlamak.
Bu ne la şimdi
siddete sey eden bir insani galatasarayimiza layik goren kimbu yavşağı alırlarsa ademden bile daha tiksinç bi transfer olur
![]()
basaksehirin bütcesi bile daha fazla besiktas'tan. bosu bosuna gitti oraya bence. durumlari hic iyi degil. elde avucta adamlari kalmadi.Abdullah Avcı'yı merak ediyorum sınırsız bütçeyle kafasına göre adam alabiliyorlardı hatta biz almayalım diye bizim alacağımız adamları da tribünde oturtuyorlardı. Bakalım baskısı büyük camia da tıpkı milli takım dönemindeki gibi patlayacak mı ?![]()
Bu ne la şimdi
Sıkintı emreden kaynaklanıyor anlaşma sağlanırken menajerlik sirketini aradan cıkarmaya çalışmış
Bu ne la şimdi
Allah büyük renktaşBenim anlamadigim sey su:
Banega icin 5,5m euro ciktik deniliyor, eger Banega ben ayrilmak istiyorum derse bu parayi biz Sevillaya nasil odeyecez
Başakşehir şimdiye kadar 5 tane transfer yaptı en azından hazır bir kadroyla oynayacaklar Okan Buruk oyun sistemi olarak Avcı'ya göre daha yaratıcı bir hoca özellikle pas oyunun da defanstaki pas oyunundan çok ileri bölgelerde topun hızlı yön değiştirmesini seviyor bu sene ilginç bir takım haline gelebilirler yaş ortalaması yüksek olduğu için gene muhtemelen son haftalara kadar dayanamazlarbasaksehirin bütcesi bile daha fazla besiktas'tan. bosu bosuna gitti oraya bence. durumlari hic iyi degil. elde avucta adamlari kalmadi.