Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb liler 80 macta 20 gol atan vedata ronaldo muameledi yaparken biz 46 macta 42 gol atan diagneye küfur ediyoruz

SM-A260G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagne'yi hiç beğenmiyorum transfer yapabilmemiz için inşallah gider ama şunu söyleyeyim Diagne eğer kalırsa Vedat dan daha çok gol atıp başarılı olur. Fenerliler Diagne ile aklınca dalga geçiyor elimizde patladı diye adam 10 gol atıp Rize de şampiyonluğu getiren golü attı. 1 gol atan Slimaniyle karıştırdılar herhalde. Bizim Diagne'yi beğenmememiz Vedattan daha kötü bir futbolcu olduğu için değil Galatasaray standartında olmadığı için beğenmiyoruz. Yine söylüyorum Diagne, Muriçden daha çok gol atar. Adamlar Rodrigues ve Vedatla falan mutlu oluyor tam bir Anadolu takımını evrildiler.

Comolli'yi yine kral ilan edip Ali Koç başkan fener şampiyon tezahüratlarına tekrar başlamışlar. Her yıl aynı şeylerle gaza gelip sonra yine başarısız oluyorlar ve sonraki sezon yine hiçbir şey olmamış gibi takılıyorlar. Ben bu filmi daha önce izledim yine biz şampiyon oluyoruz.

Son düzenleme:
Bu Cuelar tek yönlü oyuncu ise neden olmayan paramızı saçıyoruz, oyunun tek yönünü oynayabilen milyon tane topçu var yani tek artısı genç olması mı bu mudur?

basına sızan seri cuelar banega okan kocuk yunus mallı onyekuru zebellos deniz türüç okaka chicrito ilgili görüşmeler yapıldığı doğru
basına sızmayan nakamba bonservisle. wanyama kiralik, belçikalı forvet Michy Batshuayi andre silva kiralik nabız yoklanıp fiyat soruldu.balotellide,mert çetinde listede var bunların hangileri olur bilemem.
arda turan mehmet topal josef de souza rogue mesa abubakar costa ilgimiz yok.
bombaları bıraktım iyi geceler...

Bu kolpacıya inanan var mı gerçekten haha

Bir taraftan daha transfer sezonunun bitmesine var sakin olmak lazım diye düşünüyorum bir yandan bu yonetimin goreve geldiginden beri belli bir kalite ve cv ye sahip hiç bir oyuncu transfer edemediğini 2 transfer dönemi forvet alamadığını transferin son günü bütün parayı tek forvete verdiğini transfer görüşmelerinde görevli yöneticinin abdürrahim olduğunu ala pato tetteh skandallarının yaşandığı aklıma geliyor yine aynı senaryo olacak uzun yıllardır yurt dışıyla bu kadar bağlantısız transfer yapmada zorlanan yönetim görüyorum resmen sorunsuz transfer yok..

Cuellar genc bir yetenek degil ki, adam 26 yasina gelmis. Avrupaya gitmek istiyorsa, yonetim kolaylik saglar diye dusunuyorum.

4m kiralama / 4m zorunlu satis

toplam 8m euro

O degil de Galatasaray baskanligi Dursun fuhuscusu bile yapti ya :d. Türk sporunu ciddiye almamak icin yeterli sebep.

1 sene boyunca 1 forvet alamayan yonetim 2 tane orta saha nasil alacak cok merak ediyorum acikcasi

Fatih Terim 2016 İzlanda Maçı ilk 11'i : Volkan Babacan, Şener, Ömer, Mehmet Topal, Caner, Kaan Ayhan, Ozan, Yasin, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor

Emre Mor'u forvet olarak mı düşünüyor hoca acaba :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt