Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda turan bile abdurrahim albayrak'tan daha iyi futbolcu bulur yurt dışından bence :D :D

mensah, ndiaye yerine geliyor belli ki

anadolu topcusunu anadolu topcusu ile dolduruyorz, respect yönetim :hat:

Benden sonra üye olup popüler olmuşsun. Ben seni tanımak istemiyorum. Açıkçası buranın sahibiyim tavırları olanlardan nefret ederim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen harbi sıkıntılı birisin buna kanaat getirdim. Ben sende bir doğrulama alayım bakalım Galatasaraylı mısın?

Bizimkiler kadar oyuncu alıp satmada kabız bir takım var midir acaba?
Sabah sabah kulaklarını çınlatalım Abdülrahim Albayrak’ın ..

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Oyle yada boyle satabilen ama alamayan bi yonetim almak konusunda çok basarisizlar zaten Diagneyi satsak bile gene Hocanin zoruyla son haftalarda biseyler yaparlarsa yapacaklar.

Kayseri 1 ay önce 3.6 milyona aldığı adamı bize kaça verir düşünmek bile istemiyorum.Yok abi adam yurtdışından kaliteli adam alamıyor.
KS almayacaktı da bizim için mi opsiyonunu kullandı (hülle) acaba?..Uzak bir ihtimal de işte akla geliyor...

Yönetim ciddi şekilde transferde başarısız ve hiç ders almıyorlar. Her sene bir kaç adama kafaya takıyorlar. Onuda alamıyorlar. Yönetim ilgilenilen ve teklif götürülen 10 isimden 1 ini ya alıyorlar ya alamıyorlar. Burda ciddi bir başarısızlık var. Mevcut yönetimde bu işi yapabilecek biri yoksa ya camianın içinden birine rica edin yada dışardan birini sportif direktör olarak atayın.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt