Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben burada provokasyona girmem, provokasyon, tehdit ve küfürünü modlara ve yönetime bildirdim... umarim geregini yaparlar, iyi forumlar :)
Açıkçası fatih terim'e ft derim diyen birinin ne zaman üye olduğuna veya mesaj sayısına bakmam. Bende raporladım. Kuş olmamanın önemi yok. Fatih Terim i sevmeyedebilirsin. Ama saygı duyacaksın.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimin sözde menajerlere ödediği para 10bin euroydu skdjjdjdjdjd menajersiz iş yapamıyoruz güzel yalanmış

Fatih Hocam keske transfer komitesi kursa, sürecek ismi namluya teslim edecek komiteye.. Yoksa daha nice nöbetlerde Abdülrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar ismi “hoşça” zikredilir. Ne bir usül var ne bir planlı icraat. Hocam gene iyi katlanıyor. Gerçi o da güzel giydiriyor onlara zaman zaman ..

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

ighola cinden alinabilir diyordu dun serkan rencber. 3 arti 1 olmus yabancisi

Kayseri 1 ay önce 3.6 milyona aldığı adamı bize kaça verir düşünmek bile istemiyorum.Yok abi adam yurtdışından kaliteli adam alamıyor.
Kayserispor Bașkanı Erol Bedir'den Mensah açıklaması. "Mensah için yurtiçi ve yurtdıșından tekliflerler var.Mensah için yurtiçi transferde 7-8 milyon Avro bonservis belirledik.

Şu fotoya hala inanamıyorum.
IMG_20190712_134127.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt