Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizarlarsa kizsinlar bize ne yahu. Etik degil diye bizi dolandirmalarina göz mü yumalim. Karsimizda olurlarsa olsunlar.

Kendilerine gelince ama oyuncuyu Fener ve Galatasaray istiyor diyerek rakamlari arttirmayi ortaligi kizistirmayi iyi biliyorlar.

6 ay icinde Ndiaye´yi iki misli fiyata sattigimizda andolu kulübünü biz mi dolandirmis olduk mesela ?

Olamaz hayal kurmayalım...Ama ilk kısma katılıyorum rakiplerimiz dişe dokunur transferler yapamadı abartmaya gerek yok... Biz de güç kaybettik öyle böyl 2 as orta sahamız yok onyekuru yok kağıt üstünde iş yapacak bir tek babel geldi... 2 tane standart orta saha bile alsak yine en büyük aday oluruz

En iyi kaleci, defans, bek ve kanatlar biz de forvet öyle böyle ligin gol kralı geçen sene ki Ozan hamlesini bu sene hocanın Celil'i parlatmasını bekliyorum Fernando'nun yerine daha hareketli bir isim gelirse bile yeterli benim için çok fazla karamsarız negatifi çekmeyelim renktaş

En iyi kaleci, defans, bek ve kanatlar biz de forvet öyle böyle ligin gol kralı geçen sene ki Ozan hamlesini bu sene hocanın Celil'i parlatmasını bekliyorum Fernando'nun yerine daha hareketli bir isim gelirse bile yeterli benim için çok fazla karamsarız negatifi çekmeyelim renktaş

celili hocanın parlatma ihtimali yok çünkü kayseriye gitti

Mensah olayı biraz tuhaf. Ben şimdiye kadar hiç bir Anadolu kulübünün 3,6 idi galiba okadar para verip adam aldığını görmedim. Başka bir iş var orda. al-sat olayından kaçılmak için yapılmış bir hamle gibi olabilir belki. Kayseri aracılık yapmış olabilir belki.
Eğerki Mensahın transferi 3-4 civarında bir fiyata biterse başka bir kulübe şüphem dahada artar.

yönetimin işi çok zor ffp olayın var diagne satılacak gibi değil ve bir takımın olmazsa olmazı orta saha tamemen boş. çok merak ediyorum bakalım yönetim neler yapacak.

Mensah olayı biraz tuhaf. Ben şimdiye kadar hiç bir Anadolu kulübünün 3,6 idi galiba okadar para verip adam aldığını görmedim. Başka bir iş var orda. al-sat olayından kaçılmak için yapılmış bir hamle gibi olabilir belki. Kayseri aracılık yapmış olabilir belki.
Eğerki Mensahın transferi 3-4 civarında bir fiyata biterse başka bir kulübe şüphem dahada artar.
Dogru dedin rtas. 3.6 ya satin alma opsiyonlari vardi diye biliyorum. Keza normal bir takim teklif yapsa 5ten kapıyı açacak olabilirdi atletico. Mantikli demissin

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilmiyordum ben çok ümiyliydim o çocuktan hayırlısı olsun

celilin fiziği zaten büyük dezavantaj onu kapatması için çok diri tempolu olması lazım ben o ışığı göremedim..İyi oldu yine de kayseriye gittiği hasan hüseyin diye yeteneksiz bir çocuğu bile az buçuk parlattılar belki celil de iş yapar..

edit : Kiralık

yönetimin işi çok zor ffp olayın var diagne satılacak gibi değil ve bir takımın olmazsa olmazı orta saha tamemen boş. çok merak ediyorum bakalım yönetim neler yapacak.
Zor fln degil. Agzi yapan, isi bilen, pazarlamayi iyi bilen bi yoneticin olursa diagneyi cok rahat okutursun. Ama o saydiklarimin hic biri bizim yonetimde yok

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Transfer
Mensah Behanda
Feghouli Diagne Babel

böyle bi kadro ligde rahat şampiyon olacaktır

Banega Belhanda Cuellar ortasahası inanılmaz uyumlu olur.Cuellar tamamen defansif meziyetleriyle öne çıkan tank gibi topçu.Biraz Meloya benziyor umarım teklif yapmışızdır

Hak veriyorum evet zor çok zorr fakat bunu herkesin bilmesine rağmen iyi niyetinden kesinlikle şüphe etmediğim A.Albayrak ve Ş.Hanedar a bu işin teslim edilmesi kesinlikle yanlıştır. Yetersiz oldukarı kabak gibi ortada. Bizde de iş bitirici sağlam profosyoneller var neden yardımcı olmazlar yada yardım istemez anlamış değilim.

celilin fiziği zaten büyük dezavantaj onu kapatması için çok diri tempolu olması lazım ben o ışığı göremedim..İyi oldu yine de kayseriye gittiği hasan hüseyin diye yeteneksiz bir çocuğu bile az buçuk parlattılar belki celil de iş yapar..

edit : Kiralık

Huyu benzemesin Arda'nın Manisa'ya gidişi gibi olur umarım. Teşekkürler renktaş iyi günler.

Beyler, Merih Demiral´i Sassuolo´nun elinden kapip 10 Milyon avroya alsaydik, tepkiler nasil olurdu ?

İyi de medyada adı geçenleri listeleyip teklif yaptık diyosun ve seni ciddiye almamızı bekliyorsun .. Varsa kardeşim kanıtın at özelden bekliyorum..Boş muhabbete gerek yok haklıysan zaten bu forum hakkını verir özgür aytenin adını bilmezdi kimse duyumları tutunca adam A yazsa 50 like alır hale gelmişti..
Fernonda transferinde Mesa takas edilecek dedi İspanya basini yazdı burda konuşuldu kaynağım öyle bir şey yok dedi doğru çıktı emre moru alacagimiz için Yusuf Erdoğan dan vazgeçtik dedi hatta Yusuf Erdoğan Kasımpaşa ya gidecek dedi gitti emre mordan başka yerli transferini cuma gününe kadar bitiririz dedi isimde Okan kocuk hatta ben ismi GS yönetimde başına çıkmadan özelden yazdım bekliyorum himm bugün cuma açıklanmasa bile ben kaynagima guvenirim emre mor gibi gecikmiş derim ha Okan kocuk yerine başka kaleci alınırsa o zaman kaynağım patlamış olur .onyekuruyuda kesin kiralayacaz dedi ama kiralama ücreti geçen seneye göre yüksek olacak dedi hatta diğer isimleri dün gece paylaştım Twitter'da tanımadığım hesaplara inanacagima kaynagima şimdilik daha çok güveniyorum bakalım dedikleri cikacakmi bende merakla bekliyorum ☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt