- 18 Mayıs 2011
- 22.975
- 12.534
- 1.998
Hımmm... Sanırım ozaman ben paralel evrendeyken oldu o olay... Gelirken de vizyonsuzluktan bahsediliyordu çünkü hatırladığım....taraftarın duası sonucu, gökten zembille indiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hımmm... Sanırım ozaman ben paralel evrendeyken oldu o olay... Gelirken de vizyonsuzluktan bahsediliyordu çünkü hatırladığım....taraftarın duası sonucu, gökten zembille indiler
Aga niye hoca herşeyi hallediyor. Halletmeyeceği doğru adamı versek olmaz mı? hep hoca halleder hocada insan
hariçten gazel okumak diyorlar yaHımmm... Sanırım ozaman ben paralel evrendeyken oldu o olay... Gelirken de vizyonsuzluktan bahsediliyordu çünkü hatırladığım....
mensah banega belhanda OS cok yumusak kalir.
xxx
Mensah Banega
muazzam olur
Lyundamanın parasını daha yeni çıkardık çok şükür. Onuda orta sahayı boşaltarak yaptık. Hakkımızda hayırsı.Bu marcao lyundama yı falan kim aldı acaba?
En az 7ye verirler en az3 kiralama 3 de satın alma mensah için olumlu.
Bu arada Diagne geldiğinde de herkes ligin bir tarafıyla birşey yapacağız diye naralar atıyorlardı o paralel evrende...hariçten gazel okumak diyorlar ya
bolca mevcut bizim memlekette
Bu arada Diagne geldiğinde de herkes ligin bir tarafıyla birşey yapacağız diye naralar atıyorlardı o paralel evrende...
Dursun baskanin ffp olsa yapabilecekmiydi o transferleri onu cevapla önce. Ffp yokken herkes bol keseden sacar paralariGeldiklerinden beridir bir artıları olmadı transfer konusunda. Hayla daha onun aldıklarıyla şampiyon oluyoruz ve onun aldıklarını satarak para kazanıyoduz. Diğer yazdıklarımı da okursan mevcut yönetime sdece transfer konusunda kızıyorum ve beceremiyorlar açık ve net bu.
Mensah gibi oyuncular ölü yatirim da degil. Tutmaz ise, en kötü ihtimal 3-4 birsey alip yollarsin. Ve bu en kötüsü. 10 üzeri okutabiliriz de.
kamplar başladı yawYeyip içip eğlenelim gülelim gezelim biraz şimdi yaşayalım bırakın takımın halini Apo düşünsün.
Bizim milyarlık eşekler tatilde gününü gün ederken biz burada kim geldi kim gelecek diye stres oluyoruz.
en lesi de cikardim. O para ile CDM alinir (wanyama veya doucoure tarzi). Ki banega bu sezon 6 no olarak oynarken belhanda o nu beceremezen sert adami cikardin trio dan ?