- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
hocamın ifşaladığı kolpacılardan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri ve Badou arasinda kalite farkli var.Aynı şeyi stoke da yapmaya çalıştı ama sarmaları en mantıklısı bence. 30 milyonun altına da düşseler bizim alabileceğimiz bir rakam olması zor. Gerçekten çok iyiyse epl ye yeni çıkan bir takıma da verebilirler. Sadece çok hevesli olmamak lazım.
marcao ve luyindamayı kim aldıAslında çok iyi bir fikir renkdaş böyle birşey yoksa da yapılabilir. Süperlig gediklisi ve bize yakın olan bir takım el altından desteklenebilir. Transferde bizim adımız geçince uçan bonservis paraları bu takım üzerinden transfer yapılarak minimize edilebilir. Hem de Süperlig'de gözümüzün önünde gelişimi, adaptasyonu, faydası birinci elden takip edilebilir.
İyide yönetimde ipleyen var mı sence? Diagne'yi alıyoruz 15 milyon'a koca transfer döneminin son gününde ve takımda forvet yokken.
ben kolpacı oldugunu düşünmüyorumhocamın ifşaladığı kolpacılardan
16 verdiler Badou'ya.Cenk kazmasima da 22 milyon verdiler ancak kimse yüzüne bile bakmiyor.
En geç devre arasına kadar kargalara geri dönecek .
Bizim kafası kesik tavuk gibi koşan ndaiye'ye bile 12 milyon mu ne verdiler.
Sonra bedava kiraladilar.
Şimdi yine kiralayacaklar
Premier lig takımları bu tür zararlara alışmışlar.
Önemli olan iş bilen yöneticileri devreye sokup kulübü ve oyuncu ikna etmek.
Ben oyuncu hakkında yorum yapamam. Bilmiyorum ama ne kadar az zararla kapatılırsa onlar için okadar iyi diye düşünürler. Ndiaye olayı biraz farklı oldu ama. Ndiaye özellikle Galatasaray a gitmek istediğini belirttiği için geldi bize. Everton ise cenk ten para kazanamayacağını bildiği için bjk ye göndermedi devre arası. Eminim bjk cenk i kiralamak için beleşe herşeyi yapmıştır.Cenk kazmasima da 22 milyon verdiler ancak kimse yüzüne bile bakmiyor.
En geç devre arasına kadar kargalara geri dönecek .
Bizim kafası kesik tavuk gibi koşan ndaiye'ye bile 12 milyon mu ne verdiler.
Sonra bedava kiraladilar.
Şimdi yine kiralayacaklar
Premier lig takımları bu tür zararlara alışmışlar.
Önemli olan iş bilen yöneticileri devreye sokup kulübü ve oyuncu ikna etmek.