Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı şeyi stoke da yapmaya çalıştı ama sarmaları en mantıklısı bence. 30 milyonun altına da düşseler bizim alabileceğimiz bir rakam olması zor. Gerçekten çok iyiyse epl ye yeni çıkan bir takıma da verebilirler. Sadece çok hevesli olmamak lazım.
Seri ve Badou arasinda kalite farkli var.

Aslında çok iyi bir fikir renkdaş böyle birşey yoksa da yapılabilir. Süperlig gediklisi ve bize yakın olan bir takım el altından desteklenebilir. Transferde bizim adımız geçince uçan bonservis paraları bu takım üzerinden transfer yapılarak minimize edilebilir. Hem de Süperlig'de gözümüzün önünde gelişimi, adaptasyonu, faydası birinci elden takip edilebilir.

İyide yönetimde ipleyen var mı sence? Diagne'yi alıyoruz 15 milyon'a koca transfer döneminin son gününde ve takımda forvet yokken.
marcao ve luyindamayı kim aldı

Cenk kazmasima da 22 milyon verdiler ancak kimse yüzüne bile bakmiyor.
En geç devre arasına kadar kargalara geri dönecek .
Bizim kafası kesik tavuk gibi koşan ndaiye'ye bile 12 milyon mu ne verdiler.
Sonra bedava kiraladilar.
Şimdi yine kiralayacaklar

Premier lig takımları bu tür zararlara alışmışlar.

Önemli olan iş bilen yöneticileri devreye sokup kulübü ve oyuncu ikna etmek.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!
16 verdiler Badou'ya.

Cenk kazmasima da 22 milyon verdiler ancak kimse yüzüne bile bakmiyor.
En geç devre arasına kadar kargalara geri dönecek .
Bizim kafası kesik tavuk gibi koşan ndaiye'ye bile 12 milyon mu ne verdiler.
Sonra bedava kiraladilar.
Şimdi yine kiralayacaklar

Premier lig takımları bu tür zararlara alışmışlar.

Önemli olan iş bilen yöneticileri devreye sokup kulübü ve oyuncu ikna etmek.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!
Ben oyuncu hakkında yorum yapamam. Bilmiyorum ama ne kadar az zararla kapatılırsa onlar için okadar iyi diye düşünürler. Ndiaye olayı biraz farklı oldu ama. Ndiaye özellikle Galatasaray a gitmek istediğini belirttiği için geldi bize. Everton ise cenk ten para kazanamayacağını bildiği için bjk ye göndermedi devre arası. Eminim bjk cenk i kiralamak için beleşe herşeyi yapmıştır.

Her neyse ben geleceğini düşünmüyorum seri nin bahsettiğiniz kapasitede ise. Epl de kalıp kariyerine orada devam ettirmek ister diye düşünüyorum

Futbol Arena'da yer alan habere göre; Galatasaray, Jean-Micheal Seri’nin transferi için İngiliz ekibi Fulham ile görüşmelere başladı. Sarı-kırmızılılar Fransız yıldızı kiralamak için Fulham'a 1.5 milyon euro teklif etti. İngiliz ekibinin ilerleyen günlerde Galatasaray'a olumlu veya olumsuz bir dönüş yapması bekleniyor. Fulham olumlu yanıt verirse önümüzdeki günlerde bu transfer gerçekleşecek.

Fenerbahçe, Roma kalecisi Robin Olsen’i istiyor. (La Gazetta Della Sport ) bunu görünce kahkaha attım adamlar ilk 11 i kalecilerden kurucak anlasılan

Bu işin sonu belli son gün 10 milyona Mensah'ı alırız Feghouili'yi satıp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt