- 11 Aralık 2009
- 18.464
- 11.230
- 1.998
Alınmasına ve fiyatına onun karar verdiğini mi düşünüyorsun cidden?!FFP varken diagneye 20 milyon euro verdi adam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınmasına ve fiyatına onun karar verdiğini mi düşünüyorsun cidden?!FFP varken diagneye 20 milyon euro verdi adam

niye oynayamaz
kendisi ben oynarim dedi
ve bana kalirsada fernandodan bile daha cok kosan ve mücadele eden bir elaman...
edek kardes sorun yokniye
ne guzel sohbet ediyoruz
Alınmasına ve fiyatına onun karar verdiğini mi düşünüyorsun cidden?!![]()
Mevcut kadroyla şampiyon olmak imkansıza yakınDiagne ve Mitroglou ile yine şampiyon oluruz ama Şampiyonlar Ligi'nde en fazla 3. oluruz.Uefa daha mantıklı..
Rekorunu gelistirmek istiyor kraallDiagne inat ediyor galiba
Ayvayi yemek üzereyiz
niye oynayamaz
kendisi ben oynarim dedi
ve bana kalirsada fernandodan bile daha cok kosan ve mücadele eden bir elaman...
Orta sahaya transferler yapılacak.Linnes veya Mariano satılabilir.Futbolcu da kiralayabiliriz..Mevcut kadroyla şampiyon olmak imkansıza yakın
alınmasına o karar vermiyorAlınmasına ve fiyatına onun karar verdiğini mi düşünüyorsun cidden?!![]()
valla herkesin bir futbol görüsü var onada saygi duyarimJapon balığından Köpekbalığı olur mu güzel kardeşim?
——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”