Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye oynayamaz
kendisi ben oynarim dedi
ve bana kalirsada fernandodan bile daha cok kosan ve mücadele eden bir elaman...

Japon balığından Köpekbalığı olur mu güzel kardeşim?

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

50885

Diagne ve Belhanda harici satacak oyuncumuz yok onlara da sadece araplar para verir. Diagne gitmezse sıkıntı büyük baya, hem forvet sorunumuz devam edecek hem de transfer bütçesi olmayacak. Sezona bununla girmek intihar olur ite kaka bi şekilde satılacak bu kazma. Belhanda'da bana göre yük. Zaten bizim orta 3'lü ciddi sıkıntılıydı bana göre biri kaldı o da giderse iyi olur.

Diagne ve Mitroglou ile yine şampiyon oluruz ama Şampiyonlar Ligi'nde en fazla 3. oluruz.Uefa daha mantıklı..

Meloyu acil koduyla göreve çağırmak lazım Şu diagne ineğini eşek sudan gelene kadar bi dövsün

niye oynayamaz
kendisi ben oynarim dedi
ve bana kalirsada fernandodan bile daha cok kosan ve mücadele eden bir elaman...

6 numara sadece koşmak mücadele etmek mi? Badou herkesten iyi yapıyordu bu işi neden tutmadı.. Yok marcao ön libero oynar yok belhanda oynar abi bırakın şu fantastik fikirleri azıcık mantıklı olun ya.. Bir kere bir ön liberonun temel şartı pozisyon bilgisidir Fernandoyu Fernando yapan da bu özelliğidir.. Bırakın herkes iyi olduğu mevkide oynasın

Japon balığından Köpekbalığı olur mu güzel kardeşim?

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
valla herkesin bir futbol görüsü var onada saygi duyarim
ben su kadronun su halinde öyle oynatirdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt