Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teori üretmeyin arkadaşlar. Apo ya, apo var transferin başında. yok talimat aldı yok şunu yaptı. Adam transfer yapamıyor hacılar, çok gözünüzde büyütmeyin. Yapamıyor yani talimat falan aldığı yok. Beceremiyor bu kadar basit.
adam her transfer döneminde skandal üstüne skandala imza atıyor,millet onları hatırlamıyor herhalde. rezilliğe imza atmadığı tek transfer dönemi yok hala talimat falan diyorlar. adam dünyada transferin emanet edileceği en son insanlardan biri ve biz koca kulübün kaderini bu beceriksize bırakıyoruz yıllardır.

Yani en azından diyorum kanat ihtiyacımız var Ghezzal i Bjk ye öneren menajerler bize de önermiştir heralde..
Çulsuz bjk bile şu an eksi de olmasına alıyorsa sorgulamak lazım..

Doumbia’nın menajeri haftalardır beklettiler sonra olumsuz cevap verdiler diyor..

Ortada bilinçli bir transfer yapmama durumu var, kimden talimat aldı acaba sahtekar yönetim ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

15-20 gün önce yazdım Ghezzal'ı, ilgileniyoruzdur diye . Bence ilk olarak bize önerildi fakat alınmadı.

adam her transfer döneminde skandal üstüne skandala imza atıyor,millet onları hatırlamıyor herhalde. rezilliğe imza atmadığı tek transfer dönemi yok hala talimat falan diyorlar. adam dünyada transferin emanet edileceği en son insanlardan biri ve biz koca kulübün kaderini bu beceriksize bırakıyoruz yıllardır.
insanlar da haklı, insan bu kadar beceriksiz olamaz kesin bir şey var diye düşünüyorlar. ben onlara da hak veriyorum.

15-20 gün önce yazdım Ghezzal'ı, ilgileniyoruzdur diye . Bence ilk olarak bize önerildi fakat alınmadı.

Hadi şikeciler vedat ile jailson u sattı da limit konusunu çözdü diyelim.

Bjk naptı ? Şu an eksi bakiyede olmalarına rağmen 3 günde 3 transfer yaptılar..

Çıksın açıklasın çapsız Apo ile Günay sorunun ne olduğunu anlatsın..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu nöbetin adını Gahır Nöbeti olarak değişmesini talep ediyorum. Destekleyenler? :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda Nice'e gitmeyi istiyordu. Orayida sel basti.

Bu nöbeti GScimbom tarihinin Kara nöbeti olarak ilan ediyorum.

Her sene ama istisnasız her sene duyumcu adı altında prim yapmaya çalışan şarlatanların oturma organlarından uydurdukları zırvalarla 3 ay geçiyor. Bunların tümü burada tartışılıyor, ilk başta doğruluğuna koşulsuz inanılıyor. İnkar ve kabullenme sürecinden sonra da transfer döneminin sonunda hepsine sövülüyor. Spor servisleri ve gazeteler de buna dahil.
Tabi ki bu süreç içerisinde taraftarda bir beklenti oluşturuyor, beklenti oluştuğunda insanları kendinize daha çok bağlarsınız. Bunlar da 3 ay boyunca tiraj/takipçi/popülerlik kasıp daha sonra diğer transfer dönemini beklemek üzere kenara çekiliyorlar. İşin en acı tarafı diğer transfer döneminde yine aynı ilgiyi görüyorlar.

Bu transfer dönemini herkes kafasına net biçimde kazısın.
Hatta modlar üste bile sabitleyebilir bakıp bakıp ibret almamız açısından.

Transfer Haberi/Duyumu = YALAN

Bu yönetimin menajer kucağına oturmadan yapabildiği, Emre Akbaba dışında bir transfer var mı?

Emre Akbaba mevzusunda da fenalaşıyordu paşamız. Son senesindeki adama 4 milyon euro verdi göz göre göre. Üstüne o sezona forvetsiz girdiler.

Fail yaşamadığımız 1 tane bile transfer dönemi yok. Geçen yazı diyorsanız aylarca kovulmaya çalışılan Diagne ile çıktık maçlara, 3 ay Falcao diye uyuttular taraftarı.

Alsınlar Falcao ile Diagne'yi, s. gitsinler.

Fegholiyi napıcaz arkadaş. 2 yılda 9 milyon euro para alacak. Satamıyosunda. Kadro dışı bıraksanda 2 yıl yatar o parayı alır. Sonrada futbolu bırakır. İşimiz zor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cenk Ergün bu sözleşmeleri nasıl yapmış arkadaş inanılır gibi değil beğenmediğin Katar, Arap takımları bile bu kadar ezilmedi sözleşmeler altında bildiğin başımıza bela oldu bu oyuncular ...

Tek kelime ile yazıklar olsun böyle yönetime. Başkan da buna bu kadar sessiz kaldığına göre demek ki gidici olduğunu anladı seçimde. Ama bu gidişat seçime kadar sürmez bir an önce giderler kanımca.

Sıradan 1.lig takımlarının bile transfer yapabildiği bir dönemde bu ihanet olacak iş değil.

Bilinçli olarak transfer yapılmıyor ya çok açık yani. Beceriksizlik falan değil bunun adı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt