katarda falan transfer açıksa Feghouli denen herife 5 falan yıllık veren enayi çıkarsa direkt bonservisini verip göndermek lazım
geçen sene bir katar kulubü fegunun aldığı ücreti duyunca vazgeçmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katarda falan transfer açıksa Feghouli denen herife 5 falan yıllık veren enayi çıkarsa direkt bonservisini verip göndermek lazım
feguyu ve belhandayı oynatmak artık saçmalıkEgo savasi var GALATASARAY da. Yonetim balo ya hep seni satacagiz, cok para aliyorsun vesaire diyerek oyuncuyu bezitti (gibi birseyler dedi). Hem satamadilar hemde artik verimde alamiyorlar dediler simdi Aspor sonsayfada
Bence mantikli. Agazina sictik bilmem kac sezondur. Ha sattik ha satacagiz vesaire, adamda bu yuzden h.sstirlan, yatarim ope ope alirim parami diyor. Aynisi fegh icin gecerli. Aldiklari paralara bak a.
Ben olsam bende artik keyif almazdim kulupten/takimdan. Keyif olmayinca performansta olmuyor.
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yazıklar olsun
Ekli dosyayı görüntüle 97457fernandonun çevresindeki 5 oyuncuda değişirken fernando yine 90 dakika oyunda( yorumsuz )
Ihtiyacimiz olan oyuncu değilbence olmaz, inancım kalmadı :/
Gecen sezonun ilk yarisi gibi, olmayacak yaniSeri’nin atacağı paslarla kilidi açabileceğini düşünüyor ancak statik hücum oyuncularıyla bu nasıl olacak merak ediyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tek pozisyon ve formasyonda katilmiyorumOmar Luyi Marcao Saracchi
Taylan Etebo
Kılınç Arda Kerem
Farketmez
Şu kadroyu sürmediği müddetçe hocayım diye gezmesin ortalıkta yetti artık. Feg Balon Falcao kadro dışı. Yıllık 15m euro çöpe. Herkese iyi geceler.
he keremTek pozisyon ve formasyonda katilmiyorum
Omar Lyu Marcao Sarachi
TRANSFER *
Taylan - Etebo
Kerem **- Falcao - Kilinc **
* Melo tarzi, adam yiyen ve ayagi duzgun olan.
** Performanslarini bilmiyoruz bu pozisyonlarda, buralarada transfer gerekebilir
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi