Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
he kerem

şu garibanları yazmaın ya artık
Fegh, Babel Arda oynayacagina su saatten sonra 50 x Kerem Kilinc + sedikamidir nedir cikarim.

Digerleri ne ofansta ne defansta var. Bunlar hic yoksa kosar, defansa yardim eder.
Ofans konusunda ataklarida Omar Sarachi ikilisi daha kolay yonlendirir cunku busefer kanat oyuncularindan destek gorecekler defansif yonden. Oyunun ofans yonune daha fazla enerji harcayabilecekler.

Keremde 1-2 tane orta caksin bizahmet

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu şöyle anlatmaya çalışayım. Oynadığımız diziliş kağıt üstünde 4-1-4-1 olsa da kanatların dönmeyişi sebebiyle Barca modeli 4-3-3'e dönüşüyor.

Bu 4-3-3'ü iki tipte oynarsın. Orta sahandaki 3'lüde ileriye top taşıyabilen, adam eksiltebilen ve şutu olan adamlarsa kanatlarını forvet tipinde seçersin hızlı olmasına gerek kalmaz. Lakin orta sahandaki adamların topla iyiyse, pas atan ancak topla ilerlemeyen adamlarsa kanatlarını hızlı, dribbling yeteneği olan adamlardan seçersin.
Şu an bizde hem orta sahan sadece topla iyi ama otpu ileriye taşımayan adamlar hem de kanatların forvet tipi ağır adamlar. Bir tezatlık var. Hocanın hala Seri ısrarını da anlamakta güçlük çekiyorum demek ki hızlı kanat istemiyor
Ya bırak Cihan dizilişi mizilişi, takımda futbolcu olmadıktan sonra istersen en iyi dizilişle çık. Bizim takımda futbolcu yok. Karakter yok en önemlisi. 5-6 tane karaktersiz herif yan yana oynadıktan sonra ister 4-3-3 oyna ister başka bişey.

f5 in aldıgı pelkas baya vitaminsiz gibi duruyo bakasetastan daha iyi diyormus yunan gaztecilerde bakasetasın sutları gercekten cok tehlikeli

f5 in aldıgı pelkas baya vitaminsiz gibi duruyo bakasetastan daha iyi diyormus yunan gaztecilerde bakasetasın sutları gercekten cok tehlikeli
Şu ligde tek vitamisniz var, o da; Akbaba ondan vitaminsizi lige ve dünyaya gelemez.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Yoksunluk,imkansizlik bazen dogruya goturur.Fatih hoca da yine yaratacak mecbur. En iyi yaptigi sey.taylan,omer,donk vs iyi geceler
Sergen'ciğim artık eski Fatih Terim yok bırak yaratmayı elindeki gençleri oynatmak yerine her maç sonunda salladığı adamları yeniden 11 e koyuyor, bence emekli olma vakti geldi sene sonunda. Aslında hemen olsa iyi de bu geri zekalı fenerliler kendilerini fasulyeden nimet sayıp kendilerinden korktu sanacaklari için sezon sonu yazdım

Adam daha td olarak takımın eksiğini sorununu bilmiyor yav siz ne anlatıyonuz. Önce futbolu bilen sistemi bilen bir td lazım bize ki sonra doğru trnsfr doğru takım olsun. Tek bildiği sistemsiz kaos futbolu saldım çayıra mevlam kayıraydı artık onu da beceremiyor.

Kadroya doğrudan 11'de oynayacak adam beklerken biz uzun maratonda alternatif olacak adamları bile alamadık bu işin sonu pek hayırlı gözükmüyor bakalım neler olacak ?

Gerçekten bir yerlerden transfer yapmayın talimatı gelmiş gibi. Apo gibi yalakaların böyle istekleri geri çevirmezler tabiki.

Bugünü Abdurrahim'i uzaktan izleyerek geçirmek isterdim. :ROFLMAO:

Bunları söyleyince linç ediliyordun zamanında. Ha bir de Gomis Diagne şeysi var. Hatta şöyle bir şey var doğrudur sanırım;

Galatasaray, 500 bin Euro fazla vermeyi kabul etmeyip sattığı Batefimbi Gomis'ten sonra santrfor mevkii için tam 41 milyon Euro harcadı. Galatasaray, Gomis ile yollarını ayırdıktan sonra 4 golcü için bonservis ve yıllık ücret olarak toplam 41 milyon Euro'luk bir maliyetin altına girdi.

4 Futbolcunun Maliyeti
Mbaye Digane
Bonservis bedeli: 13 milyon Euro
Kontrat Bedeli: 8 milyon 300 bin Euro
(Kiralandığı için bu sezonki maliyet hesaba katılmadı)
Toplam maliyet: 21 milyon 300 bin Euro
Kostas Mitroglou
Kontrat bedeli: 1.5 milyon Euro
Radamel Falcao
Kontrat Bedeli: 15 milyon Euro
(Yedek kalsa dahi alacağı ücretler dahil değil)
Florin Andone
Bonservis kiralama bedeli: 700 bin Euro
Kontrat bedeli: 2 milyon 500 bin Euro
Toplam: 3.2 milyon Euro

Bence yönetim ço başarılı bizim. emeeyzin

Yani en azından diyorum kanat ihtiyacımız var Ghezzal i Bjk ye öneren menajerler bize de önermiştir heralde..
Çulsuz bjk bile şu an eksi de olmasına alıyorsa sorgulamak lazım..

Doumbia’nın menajeri haftalardır beklettiler sonra olumsuz cevap verdiler diyor..

Ortada bilinçli bir transfer yapmama durumu var, kimden talimat aldı acaba sahtekar yönetim ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teori üretmeyin arkadaşlar. Apo ya, apo var transferin başında. yok talimat aldı yok şunu yaptı. Adam transfer yapamıyor hacılar, çok gözünüzde büyütmeyin. Yapamıyor yani talimat falan aldığı yok. Beceremiyor bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt