Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hizli giden kanaryanin boku,kanadina kacarmis

Hocam redface geri gelse ilk redface atacağım post olur hiç yakışmadı. Gayet açık şekilde anlattım aslında. Sezon başında planlanan şeyi gerçekleştirebilen yönetim ile gerçekleştiremeyen arasındaki fark isimlerden bağımsız.
Kusura bakma niyetin kötü değil belli ama fenere imrenme yeri değil burası bayerne imrenirsin dortmunda imrenirsin ama fenere imreniyorum dersen burda tepki çekersin

fenerden sadece ferdi ve omer farugu isterdim.bjkden de oguzhan akgunu ve josefi

Kusura bakma niyetin kötü değil belli ama fenere imrenme yeri değil burası bayerne imrenirsin dortmunda imrenirsin ama fenere imreniyorum dersen burda tepki çekersin
Hocam zaten bayern dortmund işi bizi geçmiş. Hani daha kapanmaz o fark en azından şampiyonluk rakibimizin gerisinde kalmayalım planlama olarak. Ben eminim fatih hoca ve scout ekibine alın size bütçe ne yapıyorsanız yapın dense açık ara fark açarız herkesle ama beceriksizlere kalınca vizyon da suyun öbür tarafıyla sınırlı kalıyor.

Son hayirli maglubiyet olur insallah bu.eğer biseyler değişmezse,feghouli sonradan girip sans buldugunda bile sicarsa hocayi agir elestiririm.feghouli sonradan bile oyuna girmemeli artik.hoca yeni şeyler denemeli,keremi,ogulcani,bartugu vs kim varsa denemeli.hamza akman hamlesi bekliyorum ama dur bakalim.bu arada ali yavuz gitmez insallah

Maalesef durum tam da böyle. Hoca gitsin deyip duruyorlar. Giderse gelen hocaya bütçe verilecek 15 tane transfer sunulacak sanki.

Yerli yabancı farketmez gelecek x kişi şu takımı kümede kalmaya oynatır ve sezonu da tamamlayamaz. Böyle b.ktan bir durumun içindeyiz

hocanın birşey oynattığı yok...bülent kormaz gelseen azından savunmaya yapmayı öğretir takıma

Milli takim arasi iyi oldu.sarachi ve emre akbaba doner ve sirf sarachi bile tek basina cok etki edeceginden bu arada iyi haizrlanmaliyiz.alanya maci zor ama kazanacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt