- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
hizli giden kanaryanin boku,kanadina kacarmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yönetim, Terim Melo'yu istese onu getiremez.Calejon ve gotze keske gelse
Max meyeri de alabilirlerdi pekalaBu yönetim, Terim Melo'yu istese onu getiremez.![]()
Kusura bakma niyetin kötü değil belli ama fenere imrenme yeri değil burası bayerne imrenirsin dortmunda imrenirsin ama fenere imreniyorum dersen burda tepki çekersinHocam redface geri gelse ilk redface atacağım post olur hiç yakışmadı. Gayet açık şekilde anlattım aslında. Sezon başında planlanan şeyi gerçekleştirebilen yönetim ile gerçekleştiremeyen arasındaki fark isimlerden bağımsız.
Bjk'de hasiç var o iyifenerden sadece ferdi ve omer farugu isterdim.bjkden de oguzhan akgunu ve josefi
Hocam zaten bayern dortmund işi bizi geçmiş. Hani daha kapanmaz o fark en azından şampiyonluk rakibimizin gerisinde kalmayalım planlama olarak. Ben eminim fatih hoca ve scout ekibine alın size bütçe ne yapıyorsanız yapın dense açık ara fark açarız herkesle ama beceriksizlere kalınca vizyon da suyun öbür tarafıyla sınırlı kalıyor.Kusura bakma niyetin kötü değil belli ama fenere imrenme yeri değil burası bayerne imrenirsin dortmunda imrenirsin ama fenere imreniyorum dersen burda tepki çekersin
Hala inanamiyorum. Yani yasanmasa, gormesek, bilmesek tamam ama bu takim gecen sene Babel ve Fegh ile 10 12 puan yemesine ragmen bu sene yine ikisiyle basladik. Resmen ihanet edildi
Maalesef durum tam da böyle. Hoca gitsin deyip duruyorlar. Giderse gelen hocaya bütçe verilecek 15 tane transfer sunulacak sanki.
Yerli yabancı farketmez gelecek x kişi şu takımı kümede kalmaya oynatır ve sezonu da tamamlayamaz. Böyle b.ktan bir durumun içindeyiz
Kaos adam![]()
![]()
yalnız gelirse lig eğlenceden geçilmezTemsilciler: Birdaha bizi rahatsiz etmeyin
Medya: Bjk balodan vazgecti
Kewelle ögretmeye calistigi gibimi?hocanın birşey oynattığı yok...bülent kormaz gelseen azından savunmaya yapmayı öğretir takıma
Hoca bırakırsa tam sıçarız.
Elimizdeki oyuncu grubu oynatabilecek başka bir hoca dünya üzerinde yok.
Cüneyt Cakira dalabiliryalnız gelirse lig eğlenceden geçilmez
Kewelle ögretmeye calistigi gibimi?
Ali yavuz Suleyman luş kiralaniyorsa altyapidakilerini unutun bu sene. A takim kalitesine en yakin 2 isim buydu.
Cüneyt Cakira dalabilir