Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piskopatca olacak ama ben herseyin goruldugu maglubiyetleri seviyorum.bu maglubiyetten de hoşlandım,fatih hoca nezdinde artık keskin degisimler olur diye.yani yine ayni devam eder diyeceksiniz ama bu sefer etmez.😊 alnaya macini bi bekleyelimz,siz de gorun

Şu alanyadaki Davidson, Efecan, Bareiro gibi bile topu atıp geçecek hızlı 1 tane oyuncu yok takımda, belki biraz Emre Kılınç. Bu sene devre arasına kadar en az puan farkıyla kapatmak hedef olmalı, devre arası adam alınırsa belki çevrilir yoksa şampiyonluk hayal. Alanya da Fener de en az 6-8 puan fark atar bize.

Yoksunluk,imkansizlik bazen dogruya goturur.Fatih hoca da yine yaratacak mecbur. En iyi yaptigi sey.taylan,omer,donk vs iyi geceler

Ego savasi var GALATASARAY da. Yonetim balo ya hep seni satacagiz, cok para aliyorsun vesaire diyerek oyuncuyu bezitti (gibi birseyler dedi). Hem satamadilar hemde artik verimde alamiyorlar dediler simdi Aspor sonsayfada

Bence mantikli. Agazina sictik bilmem kac sezondur. Ha sattik ha satacagiz vesaire, adamda bu yuzden h.sstirlan, yatarim ope ope alirim parami diyor. Aynisi fegh icin gecerli. Aldiklari paralara bak a.
Ben olsam bende artik keyif almazdim kulupten/takimdan. Keyif olmayinca performansta olmuyor.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
feguyu ve belhandayı oynatmak artık saçmalık

Screenshot_20201005-030526.webp
fernandonun çevresindeki 5 oyuncuda değişirken fernando yine 90 dakika oyunda( yorumsuz )

Yalanbayrak rangers fotosunu kaldırmış instadan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çapsız bjk bile uğraşıyor didiniyor ghezzalı almışlar bir forvet daha kovalıyorlar diyecek çok bir söz yok bu beceriksizlik değil en kötü menajerlere haber salarsın son gün birkaç oyuncu alırsın bedelsi kiralık tarzı bilerek isteyerek takımı sabote ediyorlar Fatih hoca da çıkıp istiyorum demeliydi o zaman mecburen alırlardı birilerini o da suçlu hele kadronun yeterli olduğunu düşünüyosa daha da suçlu hatta belhanda feghouliden ümidi kesmediyse artık emeklilik vakti gelmiş demektir.

Omar Luyi Marcao Saracchi
Taylan Etebo
Kılınç Arda Kerem
Farketmez

Şu kadroyu sürmediği müddetçe hocayım diye gezmesin ortalıkta yetti artık. Feg Balon Falcao kadro dışı. Yıllık 15m euro çöpe. Herkese iyi geceler.
Tek pozisyon ve formasyonda katilmiyorum

Omar Lyu Marcao Sarachi

TRANSFER *

Taylan - Etebo

Kerem **- Falcao - Kilinc **

* Melo tarzi, adam yiyen ve ayagi duzgun olan.

** Performanslarini bilmiyoruz bu pozisyonlarda, buralarada transfer gerekebilir

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt