Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlışlıkla 4e belhandayı satsak ozorn sekidika kiraları ahmet çalık fln 5 milyon euro bütçe yapsak
Zickernagel 300k
Campuzano 2m kiralık +5 opsiyon
700k kiralık siyahi sol kanat
2m+5m şeklinde yine scout transferi arjantin brezilya dolaylarından hücuma yönelik orta saha
Ateş atarız.

apo.webp

18de herzaman var son maç girmedi oyuna sadece önceki maçta 30 dk oynamıştı hatta fena değildi keitayi yolladılar onyekuru gitmez zaten istenmeyen adamları 18e bile almiyorlar

Yok takip ediyorum valla.

Son maç 0 dk
Bir onceki mac 8 dk
Ondan onceki mac 28 dk.

Giderek yok oluyor sureleri.

Onyekuru + Davlia'nın başka bir oyuncusu da gelirse asıl enkazı o zaman görürüz

İlla bir kazık sokacaklarsa bu Onyekuru olsun razıyım şahsen. Hem takıma faydası olur hem de geri dönüşü olacak bir oyuncu. 30+ bir adam almaktansa. D'avila her halukarda geçirecek zaten başka menajerden oyuncu mu alabiliyorlar?

İlla bir kazık sokacaklarsa bu Onyekuru olsun razıyım şahsen. Hem takıma faydası olur hem de geri dönüşü olacak bir oyuncu. 30+ bir adam almaktansa. D'avila her halukarda geçirecek zaten başka menajerden oyuncu mu alabiliyorlar?
Onu diyorum ben de olay Onyekuru değil yani Davila. Bana kalsa bu adamdan oyuncu alacağıma hiç almam daha iyi. Zira yıllar önce Mendes'in beşiktaşa yaptığını bu da bize yapacak belli. Adamın elinde oyuncak olacak gelen yönetimler.

Fred
Joao Mario
Seri
Sanirim suan bonservissiz alabilecegimiz isimler.

Uçan kaçan fenerde gustavo sakatlansin bunlar biter Caner olmazsada teknoyun planları gider işte böyle bir takımı yenemedik

Muslera dışında 2 üstü alan tayfa komple gitmeli. Yerini dolduramazlar endişeleri de haklı ki muhtemelen de öyle olacak ama maaş bütçesini belli bir seviyeye indirmeden de doğru kadro mühendisliği mümkün değil. Teklif varsa tek tek kurtulmak lazım.

Onu diyorum ben de olay Onyekuru değil yani Davila. Bana kalsa bu adamdan oyuncu alacağıma hiç almam daha iyi. Zira yıllar önce Mendes'in beşiktaşa yaptığını bu da bize yapacak belli. Adamın elinde oyuncak olacak gelen yönetimler.

Valla su ana kadar kac kotu oyuncu aldik adamdan?

Bana hic kotu bir menajer gibi gelmiyor. Iyi menajerlerle aran iyi olacak. Ama satma konusunda da adamlari zorliycan.

Fred
Joao Mario
Seri
Sanirim suan bonservissiz alabilecegimiz isimler.
Fred 27 yaşında, son maçta sonradan oyuna girdi dahası 2023'e kadar sözleşmesi var.
Mario 27 yaşında 2022'ye kadar sözleşmesi var.
Seri 2022'ye kadar sözleşmesi var.

Nasıl bonservissiz alıcaz?

Valla su ana kadar kac kotu oyuncu aldik adamdan?

Bana hic kotu bir menajer gibi gelmiyor. Iyi menajerlerle aran iyi olacak. Ama satma konusunda da adamlari zorliycan.
Kötü oyuncu getiriyor demedim diyecektim Belhanda yalancı çıkarır beni. Mendes de beşiktaşa ilk başta kötü oyuncu getirmemişti. Kulüp avucuna düşünce kimleri getirdiğini gördük. Bir menajerden 2 oyuncu alırsın 3 alırsın takımın hatta transfer gündeminin yarısı aynı menajerle olmaz.

Zor maclarda ortadan kaybolan cakma yildizlardan nefret ediyorum.

Araplar buna en guzel ornek. Buyuk maclarda yok oluyorlar. Ikisi 8 milyonun uzerinde maas aliyorlar ama fb, bjk, ts, ibb vs maclarda yoklar!!

O yuzden de Onyekuruyu seviyorum. Herif butun buyuk maclarda var. Dogrudan sonuca etki ediyor. Yoksa kara totosu icin sevmiyoruz!

Kötü oyuncu getiriyor demedim diyecektim Belhanda yalancı çıkarır beni. Mendes de beşiktaşa ilk başta kötü oyuncu getirmemişti. Kulüp avucuna düşünce kimleri getirdiğini gördük. Bir menajerden 2 oyuncu alırsın 3 alırsın takımın hatta transfer gündeminin yarısı aynı menajerle olmaz.
Mendes farklı. Onun getirdiği tüm adamlar deli maaş alıyordu. Davila bize ciddi katkılar sağladı Garry sürecinde de Badou satışında da katkısı vardı bildiğim kadarıyla; onyekuru piyangosunu da o vurdurdu lakin yönetimde plan yok demektir bu ee bu şartlarda da adama dire kulüpte görev verelim, işler hep o yürütsün.

Orasi oyle. Cesitlendirmek lazim.

Mendes farklı. Onun getirdiği tüm adamlar deli maaş alıyordu. Davila bize ciddi katkılar sağladı Garry sürecinde de Badou satışında da katkısı vardı bildiğim kadarıyla; onyekuru piyangosunu da o vurdurdu lakin yönetimde plan yok demektir bu ee bu şartlarda da adama dire kulüpte görev verelim, işler hep o yürütsün.
Bunu diyorum admirim, adam bu gidişle transferde tek yetkili olacak. Böyle iş olmaz ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt