- 26 Kasım 2012
- 185.601
- 258.281
- 5.998
transfer yokmu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden bu olay ne oldu, adamlar oyuncu oynatacak durumda değildi, herkes bu konuyu sildi attı.Ya bu fenerin limit konusu ne oldu? Adamlar kendileri açıkladı 64 milyon euro maaş ödedik geçen sene diye bu sene vedatı 17.5a jailsonu brüt ne demekse artık 4.5a sattılar 22 milyon gelir yani +7 milyon euro limitlerine etkiledi samattaya 6.750 lemosa 2 tisseranda 4 verdiler bildiğimiz kadarıyla yani limitleri genel anlamda -5m etkilendi bunların maaş bütçeleri de arttı yani 70m maaş 5mde bonservis desen 75milyon euroluk limitleri mi var bunların? Ben mana veremiyorum limitleri kaç m oldu?
Bizim vasat sevici olmayışımız bizi Türkiye'deki diğer takımlardan ayırıyor. Mesela Hamza Hamzaoğlu bir sezonda 3 kupa kazanmıştı beğenilmedi oysa fenerde bunu yapsaydı tapınırlardı. Karı profesörünü bile efsaneleri olarak görüyorlardıŞikecileri yine gaza gelmiş görüyorum..
3 haftadır bir halt oynadıkları yok, dün aldıkları 1 puana zil takıp oynayacaklar neredeyse.
1 puan aldıkları için takımlarının dün mükemmel oynadığını ve galibiyeti kaçırdıklarını , sistemlerinin makine gibi işlediğini , transferlerinin 4/4 lük olduğunu falan düşünüyorlar şaka gibi
Bizde ise durum farklı, takım 4/4 yapmışken bile hala eksikler tamamlanmadığı için eleştiri yağmuruna tutuyoruz,
Dün oynadığımız futbolun açıkça rezalet olduğunu kabul edebiliyoruz,
Hem ligde hem Avrupa’da önümüze geleni tokatlamamıza rağmen kuşlar gibi pollyanacılık yapmayıp bu sezonun böyle geçmeyeceğini herkes açıkça söyleyebiliyor.
Aramızdaki fark bu zaten, bu yüzden biz başarılıyız, bu yüzden onlar 10 senede bir şampiyon olabiliyor , bu kafayla devam ederlerse Bi 15 sene daha gidemeyecekler Şampiyonlar ligine..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Telif hakkı üzeri hukuki savaş açacağım ve donuna kadar alacağım herşeyi !
Bunlar çok sinsiler... 100% Rangers maçı beklenecek.Rangers maçı da bekleniyor olabilir; 2 kulvara düşersek gerek yok açıklamalarını duyabiliriz...
Granada, Real Madrid ile oynadığı vakit;Bu fbliler cidden oynadiklari oyun icin memnunlar la. 1 sut ile maci tamamladilar
Bence gelecek para bekleniyor. Her türlü elensek de cepte tutulan oyuncular olduğunu düşünüyorum.Bunlar çok sinsiler... 100% Rangers maçı beklenecek.
Kaybedersek - "Transfere gerek yok - 2 kulvar dayız"
Kazandık - "Transfere gerek yok, takım iyi"
Bunlar çok sinsiler... 100% Rangers maçı beklenecek.
Kaybedersek - "Transfere gerek yok - 2 kulvar dayız"
Kazandık - "Transfere gerek yok, takım iyi"
İnşallah...Bence gelecek para bekleniyor. Her türlü elensek de cepte tutulan oyuncular olduğunu düşünüyorum.
Bu 3 lü toplam 12 milyon euro yıllık para alır artık bu paraları vermemeliyiz veremeyiz de zatenCallejón ile Götze hala boşta son gün transfer yapacaklar muhtemelen.
Ortaya Seri , Kanada Callejón , 10 noya Götze olur mu olur.
Son gün elde kalan çöpleri almayı severiz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
"Galatasarayda transfer bitmez"Harbiden bu olay ne oldu, adamlar oyuncu oynatacak durumda değildi, herkes bu konuyu sildi attı.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bu 3 lü toplam 12 milyon euro yıllık para alır artık bu paraları vermemeliyiz veremeyiz de zaten
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi