Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Almışız derken, biz mi?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almışız derken, biz mi?![]()
Sokayım onların eksiğine her yerde 2şer 3er adam var.
Öyle eksikleri falan yok nicelik olarak. Bizde nicelik olarak da eksik var en az 3 tane.
Bize Bruma veya Treze gibi top tasiyacak oyuncu lazimMesele ne Diagne ne Falcao. Bu takıma ister Lewa'yı transfer et ister İbra'yı. Arkalarında oynayan başta Belhanda ve Feg olmak üzere Arda'sı Emre'si, şusu busu top getiremiyor. İki forvet de topa değmek için orta sahaya kadar çekiliyor bu şartlar altında istersen 10 tane forvet al neye yarayacak.
Lewa top beklemiyo ama 90 dakikada lewa 3 defa geliyosa Falca 13 defa geliyo. Bayern kanatları 30 defa orta yapıyorsa bizim kanatlar 3 defa yapıyor. Örnek teşkil etmesi için Bayern dedim tabi ki denk değiliz ama durum böyle. Merkez 3'lüde şutu olan bi tek Taylanmış onu da yeni öğrendik.ya aga sen saniyo musun lewa top bekliyo geleni atiyo herif de geliyo ortasahaya ya gelecek tabi kenara da acilacak ama fizigi olsa bunlari yaparken ilerde de etkili olur.
bu kadroyla 2010-2011 sezonunun tekrarı olurdu normalde. arda feghouli falcao belhanda babel falan hepsi bitik topçular. gerçek bi önlibero yok 8 no yok.Allah tan Fatih Terim var da , yoksa halimiz harap olurdu
ama belhanda 4 m aliyo her bku yapacak denirken ses yok bu iki adama 20 milyon baglanmis kahve dagilmis insanlar falan filan geri geliyolar pozisyon falan GECELİM!!!Lewa top beklemiyo ama 90 dakikada lewa 3 defa geliyosa Falca 13 defa geliyo. Bayern kanatları 30 defa orta yapıyorsa bizim kanatlar 3 defa yapıyor. Örnek teşkil etmesi için Bayern dedim tabi ki denk değiliz ama durum böyle. Merkez 3'lüde şutu olan bi tek Taylanmış onu da yeni öğrendik.
Şampiyonluk Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçerfener aşırı küçümseniyor bence ki ortasaha ve alacakları 2 adamla hücumda bizden daha iyi ve alternatifli olabilirler
bizim kale ve savunma hattı daha önde ama onların alternatiflerinde bile fener daha rahat
Sebep?
Şampiyonluk Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçer
Marcao sene sonrası banko gider.Marcao 24, Luyindama 26 yaşında
Bu iki isim uzun yıllar bizde kalmalı. Son yıllarda yaptığımız en iyi transferler ikisinin toplam maaşı bir Babel bile etmiyor.
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marcao Roma ve tarzı bir takıma giderse oradan iki seneye guardiola alır onu tam onun tarzı bir oyuncuMarcao sene sonrası banko gider.
Adam AS Roma ve Serie A ya hayır demez.
Dağa yüksek takım gelirse de şaşırmam.
Donk'u çıkardı Şampiyon olduk...Allah tan Fatih Terim var da , yoksa halimiz harap olurdu
Belhanda her haltı yapacak demiyorum senle bunu çokça tartıştık. Yapması gerekenleri yapsın yeter ama büyük maçlarda ya sahada mecazen olmuyor ya da kırmızı görüyor fiziken olmuyor. Bu 2 adamdan birinin geçmişini hepimiz çok iyi biliyoruz. Diğeri ise kasımpaşada oynarken ligin içinden geçti de ne oldu ki bize gelince zayıf, beceriksiz vs oldu? Belhanda da Feg de Arda da forvet beslemeyen isimler. Hatta Onyekuru da forvet beslemeyen bir isim. Ben bunu söylemeye çalışıyorumama belhanda 4 m aliyo her bku yapacak denirken ses yok bu iki adama 20 milyon baglanmis kahve dagilmis insanlar falan filan geri geliyolar pozisyon falan GECELİM!!!
Herkes oyun kurabilen stoper arıyor...Marcao Roma ve tarzı bir takıma giderse oradan iki seneye guardiola alır onu tam onun tarzı bir oyuncu
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ideal bir dünyada bir tane alternatif HIZLI Santrafor gelir. Eldeki iki Attacker de malesef biraz ağır oyuncular.Forvet niye lazım yahu şuan gol kralı bizim oyuncumuz .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kpasada rahat rakipler yaslanmiyo bi sey yapmiyo bi golu var ortasahadan alip pas vermiyodu kimseye gitti atti golu oyle bombos kalirsan atarsin penaltilar falan bizde tek markajda yok oluyo forvetler ustat o yuzden geriye gelip oyuna katilmalari bi olumsuzluk olarak degerlendirilmemeli, sıkıntı ikisi de 45 yasinda birinin bedenine sahip gibi hadi cagne hava topu falan idare eder yine tutmam bana kalsa ama sadece konusabiliyoruz bizBelhanda her haltı yapacak demiyorum senle bunu çokça tartıştık. Yapması gerekenleri yapsın yeter ama büyük maçlarda ya sahada mecazen olmuyor ya da kırmızı görüyor fiziken olmuyor. Bu 2 adamdan birinin geçmişini hepimiz çok iyi biliyoruz. Diğeri ise kasımpaşada oynarken ligin içinden geçti de ne oldu ki bize gelince zayıf, beceriksiz vs oldu? Belhanda da Feg de Arda da forvet beslemeyen isimler. Hatta Onyekuru da forvet beslemeyen bir isim. Ben bunu söylemeye çalışıyorum