Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almışız derken, biz mi? :D
oyuncu_sevket_coruha_bicakli_saldiri_1568446547_0519.jpg

Sokayım onların eksiğine her yerde 2şer 3er adam var.

Öyle eksikleri falan yok nicelik olarak. Bizde nicelik olarak da eksik var en az 3 tane.

fener aşırı küçümseniyor bence ki ortasaha ve alacakları 2 adamla hücumda bizden daha iyi ve alternatifli olabilirler

bizim kale ve savunma hattı daha önde ama onların alternatiflerinde bile fener daha rahat

Mesele ne Diagne ne Falcao. Bu takıma ister Lewa'yı transfer et ister İbra'yı. Arkalarında oynayan başta Belhanda ve Feg olmak üzere Arda'sı Emre'si, şusu busu top getiremiyor. İki forvet de topa değmek için orta sahaya kadar çekiliyor bu şartlar altında istersen 10 tane forvet al neye yarayacak.
Bize Bruma veya Treze gibi top tasiyacak oyuncu lazim

ya aga sen saniyo musun lewa top bekliyo geleni atiyo herif de geliyo ortasahaya ya gelecek tabi kenara da acilacak ama fizigi olsa bunlari yaparken ilerde de etkili olur.
Lewa top beklemiyo ama 90 dakikada lewa 3 defa geliyosa Falca 13 defa geliyo. Bayern kanatları 30 defa orta yapıyorsa bizim kanatlar 3 defa yapıyor. Örnek teşkil etmesi için Bayern dedim tabi ki denk değiliz ama durum böyle. Merkez 3'lüde şutu olan bi tek Taylanmış onu da yeni öğrendik.

Lewa top beklemiyo ama 90 dakikada lewa 3 defa geliyosa Falca 13 defa geliyo. Bayern kanatları 30 defa orta yapıyorsa bizim kanatlar 3 defa yapıyor. Örnek teşkil etmesi için Bayern dedim tabi ki denk değiliz ama durum böyle. Merkez 3'lüde şutu olan bi tek Taylanmış onu da yeni öğrendik.
ama belhanda 4 m aliyo her bku yapacak denirken ses yok bu iki adama 20 milyon baglanmis kahve dagilmis insanlar falan filan geri geliyolar pozisyon falan GECELİM!!!

fener aşırı küçümseniyor bence ki ortasaha ve alacakları 2 adamla hücumda bizden daha iyi ve alternatifli olabilirler

bizim kale ve savunma hattı daha önde ama onların alternatiflerinde bile fener daha rahat
Şampiyonluk Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçer

Galatasaray'a karşı yaptıkları ve futbol dışı skandalları nedeniyle kesinlikle gelmemeliydi. Futboluna girmiyorum bile 3 senedir top oynamayan son 1 senedir kulüpsüz bu adam hangi krediyle transfer edilip her maç ilk 11 oynuyor ? Bu adam gidene kadar ben maçları izlemiyorum hiçbir ürün hizmet almıyorum herkesi de boykota davet ediyorum.

ama belhanda 4 m aliyo her bku yapacak denirken ses yok bu iki adama 20 milyon baglanmis kahve dagilmis insanlar falan filan geri geliyolar pozisyon falan GECELİM!!!
Belhanda her haltı yapacak demiyorum senle bunu çokça tartıştık. Yapması gerekenleri yapsın yeter ama büyük maçlarda ya sahada mecazen olmuyor ya da kırmızı görüyor fiziken olmuyor. Bu 2 adamdan birinin geçmişini hepimiz çok iyi biliyoruz. Diğeri ise kasımpaşada oynarken ligin içinden geçti de ne oldu ki bize gelince zayıf, beceriksiz vs oldu? Belhanda da Feg de Arda da forvet beslemeyen isimler. Hatta Onyekuru da forvet beslemeyen bir isim. Ben bunu söylemeye çalışıyorum

Bu villadaki hourihane ismi cikmisti bi ara. Nasil cikti neden cikti hatirlamiyorum ama adam 1 gol 1 asist yapmis fulhama karsi

Diagne şu ana kadar Falcao'ya kıyasla 3 katı filan daha fazla gol pozisyonuna girdi. Bu adama gol sezisi yok diyen neyin kafasını yaşıyor acaba. Bu adamın K. Paşa'da bir devrede 20 gol atması tesadüf değil. Herifin kariyer skor ortalamasına bakmanız yeterli. Brugge'de bile 18 maçta 10 gol 1 asist yapmış ki bu herif ordan performansı sebebiyle gönderilmedi zaten.

IMG_20200928_210435.webp

Bize gelince götü kalktı ve ne yapacağını şaşırdı. Ama Brugge sonrası net bir şekilde akıllanmış. Oyununda bile değişiklik var. Herif pres filan yapıyor yav. Şimdi kendini affettirmek ve kanıtlamak istiyor. O yüzden inanılmaz bir baskı var üzerinde. Gol kaçırdığında yüz ifadesine bakmanız bile yeterli. Kafadan kontak filan ama acayip duygusal bir tip. 2-3 maç üst üste gol atsa devamı gelecek.

Forvet niye lazım yahu şuan gol kralı bizim oyuncumuz .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forvet niye lazım yahu şuan gol kralı bizim oyuncumuz .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ideal bir dünyada bir tane alternatif HIZLI Santrafor gelir. Eldeki iki Attacker de malesef biraz ağır oyuncular.

Şu anda ama Orta Saha ve Kanat daha önemli...

Belhanda her haltı yapacak demiyorum senle bunu çokça tartıştık. Yapması gerekenleri yapsın yeter ama büyük maçlarda ya sahada mecazen olmuyor ya da kırmızı görüyor fiziken olmuyor. Bu 2 adamdan birinin geçmişini hepimiz çok iyi biliyoruz. Diğeri ise kasımpaşada oynarken ligin içinden geçti de ne oldu ki bize gelince zayıf, beceriksiz vs oldu? Belhanda da Feg de Arda da forvet beslemeyen isimler. Hatta Onyekuru da forvet beslemeyen bir isim. Ben bunu söylemeye çalışıyorum
kpasada rahat rakipler yaslanmiyo bi sey yapmiyo bi golu var ortasahadan alip pas vermiyodu kimseye gitti atti golu oyle bombos kalirsan atarsin penaltilar falan bizde tek markajda yok oluyo forvetler ustat o yuzden geriye gelip oyuna katilmalari bi olumsuzluk olarak degerlendirilmemeli, sıkıntı ikisi de 45 yasinda birinin bedenine sahip gibi hadi cagne hava topu falan idare eder yine tutmam bana kalsa ama sadece konusabiliyoruz biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt