Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok Love için para istediler beleşe gelecekti o.

Hesap hatası Cornelius için.

Kendi şirketlerinde bu tarz hatalar oldugunda sonuçları ne oluyor acaba merak ediyorum.
Keşke samsunspor'un başkanı bizde olsaydı o adam hem ciddi zengin hem de akıllı birisi. Twitterda fln takip ediyorum birkaç roportajını fln izledim insan imreniyor

Marcaou satmayi planliyorsan, niye Maiconu biraz daha uzun tutup 2 milyona satmayi beceremedin? Düsseldorfa ondan sonra gidip 2 milyon kiralik bedeli, ve 500 bin yerine 700 bin falan opsiyon olarak önerirdin.

2 milyonu veren sonra o 700 bini rahat verirdi. Adamlarda 200 bin daha fazla gelirleri olur diye fazla sorun yapmazlardi. Marcao giderse yerine Abram gibi birini getiridin ve o veya Kaan Luyindamanin yaninda bence bu senelik yeterdi.

Hele o Abram transferinden sonra 11-12 milyon civarinda para arti kaliyorsa, ve sen o parayla iki adam gibi orta saha ve bir kanat aldiysan.

Bu Onuachu videolarda acayip kazmaya benziyordu. Bu sene Genk'de 6. Macinda altinci golunu atmis.

Bize gelmediği sezon da 30 maçta 3 golü vardı belli olmaz o.

Bazi santraforlar icin farkli oluyor tabi. Mesela sorloth midgylande gitmeden once groningende 27 macta 3 gol atmis. sirf o istatistiklere bakilirsa kotu denilirdi ancak sonra midgylandda 19 macta 10 gol atip, crystal ve gentte kotu oynayip gecen sezonda tsde 34 macta 24g atti. Bulundugu ortam fark yaratabiliyor

düşünsenize lucescu shakhtar yapılanmasını bizde yapmıs
çok şey kaçırmışız

1601324155233.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt