- 19 Haziran 2011
- 2.497
- 542
- 1.373
Hangi dembele 9? Beleşti adam.
Haland için de 3 ya da 4 istendi.
Barcelona daki dembele....
Basında takip ettip okuduklarım hocam...Doğruluk payını bilemem rakamların
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi dembele 9? Beleşti adam.
Haland için de 3 ya da 4 istendi.
düşünsenize lucescu shakhtar yapılanmasını bizde yapmıs
çok şey kaçırmışız
Hesap kitap yapmayı bilmeyen yönetim olunca normal.
Love'ı vermeyenlerin de götünde patladı benlik bir şey değil o, iddia yazıyor zaten.
Yok Love için para istediler beleşe gelecekti o.yok senlik olay demedim, ffp de yanlış hesaplama yapmasalardı o dönem 3 ü de gelirdi bence. Yanlış hesaplama olayı fln çıkmıştı son günlerde
Yok Love için para istediler beleşe gelecekti o.
Hesap hatası Cornelius için.
O Cornelius geçen yıl 27 maçta 12 gol 4 asist yapmış. O dönem bize gelse Sörlöth tarzı bir performans gösterebilirdi.Hesap kitap yapmayı bilmeyen yönetim olunca normal.
Love'ı vermeyenlerin de götünde patladı benlik bir şey değil o, iddia yazıyor zaten.
Bize gelmediği sezon da 30 maçta 3 golü vardı belli olmaz o.O Cornelius geçen yıl 27 maçta 12 gol 4 asist yapmış. O dönem bize gelse Sörlöth tarzı bir performans gösterebilirdi.
Genelde bu tarz fizikli adamlar bizim ligde her türlü iş yapıyor. O fiziğin bizde 15 gol bankosu vardı bence.Bize gelmediği sezon da 30 maçta 3 golü vardı belli olmaz o.
gecen sene saftig mi vardıAllah tan Fatih Terim var da , yoksa halimiz harap olurdu
Yani Erenle girdik öyle bakarsak her türlü iyi olurduGenelde bu tarz fizikli adamlar bizim ligde her türlü iş yapıyor. O fiziğin bizde 15 gol bankosu vardı bence.
Vücudu orantısız saçma bir adam ama gol atıyor. 6 m euro falan da para verdiler.Bu Onuachu videolarda acayip kazmaya benziyordu. Bu sene Genk'de 6. Macinda altinci golunu atmis.
Bu arada o 30 milyon harcama gelir gider sonrası çıkan rakam, değil mi.Yani Erenle girdik öyle bakarsak her türlü iyi olurdu![]()
Bize gelmediği sezon da 30 maçta 3 golü vardı belli olmaz o.
Yok sadece harcadığımız o da son sene sayesinde, Lincoln, Linderoth falan gelmişti.Bu arada o 30 milyon harcama gelir gider sonrası çıkan rakam, değil mi.
düşünsenize lucescu shakhtar yapılanmasını bizde yapmıs
çok şey kaçırmışız