Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.240
- 15.075
- 1.878
Lonjon niye daha yalanlamadi o haberi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 hic oynamamisti, baya gelisti. Neden olmasin. Gelismeye acik8de bok gibi olur; top sürme yok, pasları çok iyi değil
Ha gelişecek dersek olabilir ama top süren adam lazım bize.
Yetenek fukarası Ozan Tufan sadece dribbling yapıyor diye iyi topçu sanılıyor.
Admirim bu stad isim hakkı ne zaman bitiyo? Yeni anlaşmayı bu yönetim mi imzalar yeni yönetim mi?Yok da mevzu o değil.
Mevzu o olsa birini gönderip maaşı bonservis gösterirdik.
Yıllık bilançoda sınırdayız, stat geliri olmayınca da kimseyi almıyorlar. O para kesinleşince alırlar; FFP şartlarından biri de yıllık bilançonun eksi olmamasıydı.
Seri'yi hayatta istemem defansif açıdan bizi eksik bırakıyor fakat hoca çok istiyorsa yapacak bir şey yok.
Vardır bir bildiği deyip kabul edeceğiz. Maceraya gerek yok Seri-Onyekuru yapıp kapatalım transferi.
6 numarada bok gibi oynuyor Taylan.6 hic oynamamisti, baya gelisti. Neden olmasin. Gelismeye acik
Aynen verecek cevap olmayınca böyle oluyo işte.
Gelecek yaz yenilenecek, muhtemelen yeni yönetim yapar o anlaşmayı.Admirim bu stad isim hakkı ne zaman bitiyo? Yeni anlaşmayı bu yönetim mi imzalar yeni yönetim mi?
bu kadar boş arguman görmedim yok neymiş keremin gelecegi ile oynuyormuş fatih hoca oldugu zaman gençler zamanı gelince oynar hocaya sallamyı bırakın da arkasında durun az taylana geçen sene çöp deniliyordu şimdi adam tapılıyor nerdeyse fatih hoca genç oyuncuları zamanı gelmeden sahaya atmazFatih Hoca iyi güzelde takıntılı adam arkadaş..
Babel sevgisi yüüznden Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği ile oynuyor..
Seri sevgisi geçen sene bize 6.lığa maloldu..
Seri defansif anlamda çöpoğlu çöp.. Taylan nere kadar toplayacak tek başına ortasahayı ?
Belhanda-Feghouli-Babel Acilen satılmalı..
İki hamle yapacaksınız Onyekuru ve basan koşan pres yapan güçlü bi ortasaha...
Ama bizim takıntılı hocamız gider Seri'yi aldırırır ...berbat olan ortasahamız ( taylan hariç) daha da berbat haline gelir..
ister misiniz şimdi Belhanda'yı satıp transfer yapmayalım
Iste o hareketli olmasi bile ne kadar iyi geliyor. Sadece bundan dolayi bile ilk taylani yazarim.6 numarada bok gibi oynuyor Taylan.
İstediği kadar aksi söylensin, ne topu hızlı kullanıyor ne de çok top kapabiliyor.
Hareketli olunca, takım da kazanınca iyi gözüküyor. İlk yenilgimizde görülecek neyin ne olduğu, orada devam ederse.
Out:
Belhanda
Babel
In:
Seri (K)
Vida backup
Os
Kanat