Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu campuzano doğru dürüst maç oynamamış ya ciddi misiniz boca taraftarı üzülüyor derken ? Ben yanlış adamı mı baktım dedim.. geçen sene son 7-8 maça kadar bildiğin herif yokmuş ortalikta son maçlarda oynamis

Beşiktaşlı Emre Çolak'ın ivedilikle kadromuza katılması lazım.

Rangers maçına kadar bir hareket olmayacağı belli artık. Cuma gününün akşamı Falcao-Lemina-Andone art arda İstanbul'a geldiği 1 Eylül 2019 akşamı gibi hareketli geçmeli aksi halde hüsran geliyor demektir.

Bu arada galasevgisi'nin pek bilinmeyen şov bir tweetini gördüm. Lemina ve Andone duyulmadan 2 gün önce.

Yav Cihan, şu leş orta sahamızda herif gayet iyi oynar. İyi alternatif olur. Yetenek özürlüsü bir orta sahamız var. Hepsi dümdüz top oynuyor.
Ya Emre'nin ne artısı var ki? Herhangi bir artısı olsa bi anadolu kulübü alırdı. Ağustos başından beri boşta. Arapların bile dehlediği adam bu

hayırlı nöbetler

1601396602483.webp

Emre Ç. sabah Drogba ile fotoğrafını paylaşmıştı. Yoksa geliyor mu gerçek imparator

Callejon ve Götze de boşta :D

Yetenek olarak top diye oynar bizim orta sahadaki düz topçularımızı. Ama en fazla yedek olmalı zaten
Yapma berke gram yeteneği yok. 20 yaşından beri patlayacak diye bekledik 30una geldi bi numarası çıkmadı. Onu kulübye alacağıma Bartuğ'u alır koyarım

Emre Çolak için 2 ay önce hayır demiştim ama şu aşamada gelse karşı çıkmam herhalde

Yapma berke gram yeteneği yok. 20 yaşından beri patlayacak diye bekledik 30una geldi bi numarası çıkmadı. Onu kulübye alacağıma Bartuğ'u alır koyarım
Bartuğ, Ali Yavuz vs. adam olacak olsalardı şu an kadroda olurlardı zaten bu alternatifsizlikte.

Bu çok övülen gençlerin tırt olduğu gerçeğiyle yüzleşelim artık

Şu da dursun burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt