Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.748
- 21.801
- 2.783
Kimildamayan seyler list:
1- yaprak
1- yaprak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimsel kıyaslamalara girmek istemiyorum cidden yoksa bizim yönetime ağır konuşcam
Doğru , twitlerin altında yorumlar yapılıyor , onları dedim.Bu campuzano doğru dürüst maç oynamamış ya ciddi misiniz boca taraftarı üzülüyor derken ? Ben yanlış adamı mı baktım dedim.. geçen sene son 7-8 maça kadar bildiğin herif yokmuş ortalikta son maçlarda oynamis
Emre Ç. iyi topçuHakkında inceleme başlatıcam bu gidişle.
Seri iyi oyuncu ama bizim takımla uyumsuz gibi takımda boş koşu atan hücum oyuncusu bile yok orta sahada al ver oynarız Seri gelirseBelhanda kadar olmasa da seri de forumu bölmuş.
Nöbetten atıldınEmre Ç. iyi topçu
Emre Ç. iyi topçu
Yav Cihan, şu leş orta sahamızda herif gayet iyi oynar. İyi alternatif olur. Yetenek özürlüsü bir orta sahamız var. Hepsi dümdüz top oynuyor.Nöbetten atıldın![]()
Ya Emre'nin ne artısı var ki? Herhangi bir artısı olsa bi anadolu kulübü alırdı. Ağustos başından beri boşta. Arapların bile dehlediği adam buYav Cihan, şu leş orta sahamızda herif gayet iyi oynar. İyi alternatif olur. Yetenek özürlüsü bir orta sahamız var. Hepsi dümdüz top oynuyor.
Callejon ve Götze de boştaYa Emre'nin ne artısı var ki? Herhangi bir artısı olsa bi anadolu kulübü alırdı. Ağustos başından beri boşta. Arapların bile dehlediği adam bu
Yapma berke gram yeteneği yok. 20 yaşından beri patlayacak diye bekledik 30una geldi bi numarası çıkmadı. Onu kulübye alacağıma Bartuğ'u alır koyarımCallejon ve Götze de boşta
Yetenek olarak top diye oynar bizim orta sahadaki düz topçularımızı. Ama en fazla yedek olmalı zaten
Bartuğ, Ali Yavuz vs. adam olacak olsalardı şu an kadroda olurlardı zaten bu alternatifsizlikte.Yapma berke gram yeteneği yok. 20 yaşından beri patlayacak diye bekledik 30una geldi bi numarası çıkmadı. Onu kulübye alacağıma Bartuğ'u alır koyarım