Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla komik adamsın sana anlatmak da mümkün değil.

1 senede 10 milyon euro kazanan Başakşehir kazanmıyor da yetenekli adamı 1e satıp 4 milyon euroyu sonraki satıştan kazanan Altınordu kazanıyor sen de haklısın :asd:

Bu arkadaş sadece 1m'e almak istiyor.

Sonra paymay olmasın ben vitrine çıkardım bütün paralar benim olsun diyor.

iyi de arkadaş o zamanda adam sana vermez. başkasına satar.

leminanın defansif katkısı olduğu iddiasını da ben doğru bulmuyorum

bu iki oyuncu da ortasahaya direnç getiremediler oynadıklarında

istatistik doğru yanlış önemli değil zaten benim için onu dikkate de almıyorum

ama seri gelecekse ve önünde 2 çok iyi 8 olmazsa geçen sene başından farkımız olmaz

Leminanın defansif katkısı nasıl olmadı onu anlayamadım.
çok temiz top çalıyordu..Rakip bire birlerde kolay kolay geçemiyordu.

seri kesinlikle alınmamalı..
bu saatten sonra transfer yapılmamalı.
başımızdaki Galatasaraylılıktan nasibini almamış adamların istifa etmesi için herşeyi yapmalıyız.

ama taraftar yokki başımızda.Varda aynen yönetimler gibi sözde Galatasaraylı bir grup var.Onlarında Galatasaray umrunda değil.Çorbaları kesilince ancak bağırırlar.
bu genel kurul ve taraftar oluşumuyla işimiz çok zor.

Duyumculari piste alalim lütfen baska türlü zaman gecmiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu arkadaş sadece 1m'e almak istiyor.

Sonra paymay olmasın ben vitrine çıkardım bütün paralar benim olsun diyor.

iyi de arkadaş o zamanda adam sana vermez. başkasına satar.

Haklısın reis de sana arkadaşlar mesaj atıyorlar, bir mesaj kutuna bakabilir misin?

İşi bilen bir yönetim olsa Maicon u adam gibi bir fiyata satar , Kaan Ayhan gibi ayağına gelmiş fırsatı kacirmazdi . Zaten o gün bunlardan bir halt olmayacağı belli olmustu
İlk geldikleri dönemde Ndiaye'yi satıp orta sahasız şampiyonluk yarışı vermemize sebep oldular, yazın son gün Gomis'i satıp forvetsiz oynamamıza sebep oldular geçen sene Luyindama sakatlandı yerine transfer yapılmadı

Ben artık şaşırmıyorum Yusuf Günay & Abdürrahim Albayrak ile olmaz bu iş Mayıs ayında umarım yönetim görev süresini tamamlar Mustafa Başkan'da artık kendi sağlığı ile uğraşsın

Valla komik adamsın sana anlatmak da mümkün değil.

1 senede 10 milyon euro kazanan Başakşehir kazanmıyor da yetenekli adamı 1e satıp 4 milyon euroyu sonraki satıştan kazanan Altınordu kazanıyor sen de haklısın :asd:
Herifi alıp geliştiren benim, ceremesini çeken benim. Herifi 2'ye alıp yüzde 30 pay koyacağım, bu demektir ki 15'e satsam 4-4.5 milyon euro onlara gidecek ve toplam karım ödediğim bonservisi de ekleyince 8.5 milyon euro filan olacak. Ne anladım bu işten. Bir oyuncu 1 senede mi gelişiyor. Temizinden 3 sene uğraşacağım adam için yeterli bir kâr degil bu.
Yabancı birini 3-4'e alsan 1 senede 10 milyona okutabiliyorsun. Hangisi daha mantıklı bir ticaret sence.

torino 6 vermiş ama kulubu 10 istiyormuş.
Yine gereksiz adamlar ile vakit kaybediyoruz, ulan kimse Abdürrahim Albayrak'ı durdurup senin kasanda 700 bin € var hangi yüzle Güney Amerika'dan 10 mil.€ piyasası olan adamı getirmeye uğraşıyorsun demiyor mu ?

Hauge'ler Moder'ler Banega'lar uzar da uzar bu liste hangi parayla almayı düşünüyoruz bu adamları bir merak ediyorum ki

Defolsunlar it oğlu itler. Marcao Fransa'da oynasa 30-40 milyona PL'

Herifi alıp geliştiren benim, ceremesini çeken benim. Herifi 2'ye alıp yüzde 30 pay koyacağım, bu demektir ki 15'e satsam 4-4.5 milyon euro oraya gidecek ve toplam karım 8.5 milyn euro filan olacak. Ne anladım bu işten. Bir oyuncu 1 senede mi gelişiyor. Temizinden 3 sene uğraşacağım adam için yeterli bir kâr degil bu.
Yabancı birini 3-4'e alsan 1 senede 10 milyona okutabiliyorsun. Hangisi daha mantıklı bir ticaret sence.

Aldığın adamlar boş adamlar olmuyor, beğenmiyorsan oynatma çünkü bu yatırımdır. Yatırdığın 2 kazandığın 8 ise de çok mantıklı ticaret demektir.

3-4e alıp 1 senede kimi 10a okuttuk yav?

Cengiz ve Çağlar çok mantıklı transferlerdi alan kulüpler için. Ravil'i diyorsan onda da hem bonservis düşük hem de taksitliymiş, 3 milyon euro falan kolpa muhtemelen.

evet oyuncu aldık
1 2 sene oynatıp verim aldık
sonra sattık
üstüne kar yaptık

ve aldığımız takıma vereceğimiz pay mı sıkıntı oldu bu rüya gibi hamleler zincirinde haae

abdurrahim albayrağa göre bu takımla oynuyormuşuz :D :D

Yine gereksiz adamlar ile vakit kaybediyoruz, ulan kimse Abdürrahim Albayrak'ı durdurup senin kasanda 700 bin € var hangi yüzle Güney Amerika'dan 10 mil.€ piyasası olan adamı getirmeye uğraşıyorsun demiyor mu ?

Hauge'ler Moder'ler Banega'lar uzar da uzar bu liste hangi parayla almayı düşünüyoruz bu adamları bir merak ediyorum ki

Bilmiyorum ama hoca genç oyuncular gelecek dedi.Bu elemanın da sözleşmesine 1 sene kalmış.Arjantin genç milli oyuncu.19 yaşında.Ha izlemedim tabi ama kalitesi var belli.

Kadronun en büyük kötü yani hep ayni tip adamlar olmasi. Arda Feghouli ve Babel. Neredeyse ayni tip. Falcao Diagne ayni tip. Kerem ve ogulcanin bizim seviyemizde olmadığını düşünüyorum. En azindan ilk 11 için. Eğer ön taraf Arda Feghouli ve Falcao olacaksa ortasahanda 3 tane cigersiz olacak ki bu herifleri taşısın. Göreceksiniz Omar küfür yiyecek yakinda çünkü önünde feghouli oynuyor.

İnan bu gördüklerini taraftarın büyük çoğunluğu görmüyor.Drumun ciddiyetinin farında değiller.
Bu aynı tip adamları alıp kaddro kurmak büyük meziyet ister.Geçen sene gözünün önünde örnek bir gösterge var.Başarısızlığın en büyük nedeni.Ama buna rağmen böyle bir kadroyu oluşturdular..

Bu kadar basit hatalar yapmalarının nedeni Galatasaray umurlarında değil.Hep lafda..
taraftarı gerizekalı yerine koyuyorlar.eminim ben şimdi iki tane ismi ne olursa olsun oyuncu alırım taraftar susar demiyorlarsa bende birşey bilmiyorum...Ama malesef taraftarın çoğu bunların gördüğü gibi.

İnan bu gördüklerini taraftarın büyük çoğunluğu görmüyor.Drumun ciddiyetinin farında değiller.
Bu aynı tip adamları alıp kaddro kurmak büyük meziyet ister.Geçen sene gözünün önünde örnek bir gösterge var.Başarısızlığın en büyük nedeni.Ama buna rağmen böyle bir kadroyu oluşturdular..

Bu kadar basit hatalar yapmalarının nedeni Galatasaray umurlarında değil.Hep lafda..
taraftarı gerizekalı yerine koyuyorlar.eminim ben şimdi iki tane ismi ne olursa olsun oyuncu alırım taraftar susar demiyorlarsa bende birşey bilmiyorum...Ama malesef taraftarın çoğu bunların gördüğü gibi.

Burada fatih hocayı suçlayamam ben.Adam benim listemden kimse alınmadı dedi açık açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt