İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
haldunu begendigimi nerden çıkardın hocamBeğendiğin haldun futbolcu ile pazarlik hiç yapmıordu...Adam ne derse he derdi..Oda bir gecede gelirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haldunu begendigimi nerden çıkardın hocamBeğendiğin haldun futbolcu ile pazarlik hiç yapmıordu...Adam ne derse he derdi..Oda bir gecede gelirdi.
Kanat alindi dediginize gore ivanov sanirim baska isim cikmadi.Belhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.
Irkcılık yapmayalim.Abi allahini seversen inanma bunlara ya...İlhan Cavcav i dami gormedin..Oyle scout u kim olsa yapar...Bak salzburg bi tane yam yam buldu gecen sene afrikada bu yil 20 milyon euro cekio....
Zinkernagel gelse keşkeKanat alindi dediginize gore ivanov sanirim baska isim cikmadi.
Yok artik Ali SamiFenerin tapusu galatasaryda....bunuda bilin feneri GALATASARAYLILAR kurdu...Fener borctan kapanırsa icra bize gelecek
bunu cogunuz ilk defa duydunuz
Oyuzden GALATASARAY FENERE yardim ediyor
üstat akşam herifin tekiKime neyin torpili uygulanmış açık konuşun
Abi o mesajın sahibini bizzat ben uyardımüstat akşam herifin teki
"terimin de bi sike yaradıgı yok. enternasyonel hocayım diye gecinir hic networku yok avrupada. anca sekil." diye yorum yapmış editle geçiştirilmiş sanıırm.
ona takılmış heralde alp bey. yoksa ciddiyetten taviz vermediğini biliyor olmalı
Oha hiç beklemiyordum şu an şoklardayım... Üstat ne diyorsun senBelhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.