Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.136
- 20.033
- 3.313
Gerrard'a akşam bir iki hediyeAdam fanatik Galatasaray'lı, hemde harbiden Gerrard hayranıEkli dosyayı görüntüle 96836
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
bıraksın kaleyeSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerrard'a akşam bir iki hediyeAdam fanatik Galatasaray'lı, hemde harbiden Gerrard hayranıEkli dosyayı görüntüle 96836
bıraksın kaleyeBu herifin defoları Nice'de bu kadar gün yüzüne çıkmıyordu yalnız. Favre hakikaten büyük teknik adam. O yönüyle biraz filozofa benziyor. Oyuncudan müthiş bir verim alıyor.Belhanda geldiğinde forumun fanzinindeki inceleme yazısını ben yazmıştım, ne dediysem çıkmış neredeyse.
buyur üstat@Ünsal Vardar ifşa olmuşsun
Hocam en azından belhanda gibi 10 numara giyipte ben aslında 8 numara oynuyorum demez yada asistin asistini yaptı diye seyler duymayız ve en önemlisi onun kadar maaş almadığı gibi en az onun kadarda performans sergilerBelhanda giderse Taylan bize modern bir 8 numara performansı izletir. Takımın hem oyun hızı artar, hem de alternatif golcü sayısı. Ha oyun aklında genel sıkıntı yaşarız ara ara ama Taylan hak ettiği formayı alırsa ciğersizliğiyle o akıl eksikliğini de kapatır diye düşünüyorum. Geçen sene yürüyerek oynamasına karşı sezonun en iyi 3 adamından olan Mariano gibi abuk bir akıl noksanlığı yaratacağını sanmıyorum Belhanda'nın gidişini. O kadar fark yaratacak tek Feghouli keltoşu var. Gönlüm her türlü gitmesini istese de giderse doğru yaptığı koşuyla bile kendini pozisyona sokan nazlı beynini aramamızdan kuşkuluyum. Belhanda giderse o gamsız da belki biraz vites arttırır diye boş bir umuttayım.
ne anlatıyon lan tuna kösederingsc oyunlari bunlar reyiz, hep fünsalın ayak oyunları. Kendini de gizlemiş normal üye göstermiş
Ahahaaharkadaşlar yozgatliyi bulduk en sonunda
ifşa ettim seni itiraf etme vakti. Hesap ver adamı niye banladınne anlatıyon lan tuna köse
Hakkında büyük iddialar varbuyur üstat
deringsc oyunlari bunlar reyiz, hep fünsalın ayak oyunları. Kendini de gizlemiş normal üye göstermiş
Değilim kardeşim ama inandığım bir abimin aktardığını aktardım sadece. cumartesi öğleye kadar açıklanmasını bekliyor. bakacağız artıkDuyumcu musunuz siz de onu soruyorum
Gece bir bakiyorsun Rangersı yenmişiz, sonra şaaak Belhanda gitmiş, sonra şaaak Seri gelmiş, sonra şaaak Onyekuru gelmiş.
Her yer toz duman, her şey karışık, hiç bekletmeden şaaak Naingolan, hepsi şaşırır.
Millet diyeceki nasıl yapıyorlar hani FFP vardı, arkadan şaaak Babrli satarım, şaak bir Sigurdsson, çil yavrusu gibi dağılirlar.
ona sorsana bendenmi bahsediorAhahaah
kimi banlamışım ne yapmışımifşa ettim seni itiraf etme vakti. Hesap ver adamı niye banladın
anlamıyorum şu anHakkında büyük iddialar var
Şırrrraaakkkkk yöntemiGece bir bakiyorsun Rangersı yenmişiz, sonra şaaak Belhanda gitmiş, sonra şaaak Seri gelmiş, sonra şaaak Onyekuru gelmiş.
Her yer toz duman, her şey karışık, hiç bekletmeden şaaak Naingolan, hepsi şaşırır.
Millet diyeceki nasıl yapıyorlar hani FFP vardı, arkadan şaaak Babeli satarım, şaak bir Sigurdsson, çil yavrusu gibi dağılirlar.
Dostum akşama kaan tevezos belgelerini bekliyoruz millet feyz alsınarkadaşlar yozgatliyi bulduk en sonunda