Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Kim o?Şu fenerin ilgilendiği norwichli kanatı biz kiralasak ya.Falcao ve Diagneye 15 asist yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim o?Şu fenerin ilgilendiği norwichli kanatı biz kiralasak ya.Falcao ve Diagneye 15 asist yapar
Ulan bu sefer gol olsun bea
Yok ya bu kadar detaylı düşünebilseler feneri tutmazlardı zatenYalniz uğurun dediğine göre Erol cisseyi beğenmiyordu.
Vecihi olayı ile biz istemedik , son seçenek , o çok istediğinden aldık olayına getirdiler.
Komik baya
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O çocuk eğer alt ligde oynamam diyorsa kiralık değil satılık gider bizim lige de gelmezŞu fenerin ilgilendiği norwichli kanatı biz kiralasak ya.Falcao ve Diagneye 15 asist yapar
Şartta Ivanov değil benceKanat şart
Geçen seneden çok daha fazla maça çıkıyoruz ama
Ivanov demedim zaen kanat şart dedim ama transfer için de iş bilen adam şart, o yok bizdeŞartta Ivanov değil bence
Videolardan izlediğim kadarıyla öyle çok süratli bir futbolcu görünümü yoktu renktaşBen tarz olarak Tuncay şanlıya çok benzetiyorum bir kere bitmeyen bir enerjisi var hırslı bir adam ve elimizde olmayan tür de bir oyun tarzı var son çizgiye inip yerden ceza sahası içine kestiği sert toplar çok etkili oluyor toplu da topsuz da çok hızlı bir adam ama bencillik yapabiliyor levski de oynayan 17 numaralı bir forvet vardı siyahi adı şu an aklımdan gitti bir dönem adımız da geçmişti onunla gomis rodrigues gibi bir uyumları vardı yani forveti besleyen tür de bir kanat bencil oynamadığı zaman ama çalım repertuarı çok yüksek diyemem topu atıp giden bir oyuncu sağ kanatta çok daha etkili bileğiyle çalım atan değil hızıyla çalım atan biri son vuruşları gelişmek zorunda eğer daha iyi bir standarda gelmek istiyorsa despodov kadar ünlü olmama sebebi despodov bir kanat için farklı özelliklere sahip bir oyuncuydu duran top gibi mesela yine de ivanovla taraftar özellikle baskı yediğimiz dakikalarda hızlı ataklarda ve deplasman maçlarında baya mutlu olabilir
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda kalmış transfer kapanmış ayten ddiForum alev almış. Hayrola gençler,havadisler nedir.?
Zaten bir beklentim yoktu.Belhanda kalmış transfer kapanmış ayten ddi
Marcaoyu bazi hatalarda elestirsemde gelistirdi kendini hamleleri daha duzeldi.Zamanında "Marcao kim? Portekiz Ligi sonuncusundan oyuncu mu alınır? İyi çıkarsa eşek gibi anırırım" diyenler de vardı. Çok ciddiye almamak lazım herkesi. Şu anda aynı adamlar Marcao'yu satan haindir diye geziyor ortalıkta![]()