Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk iki macta erkenden penalti bulup öne gecmeseydik, ve onun sayesinde rakiplerin kapanma planini alt üste etmeseydik, durumumuz simdi acaba nasil olurdu? Taraftar belki simdiden yangin yapardi

2. forvetsiz şampiyonlar ligi vakası oldu bi' nevi. O zaman da kura kolay diye transfer yapılmadı.

Yine takım tur atlıyor. Dur bakalım ayağına getirdiler. Yine onlar yüzünden şu turu kaybettik.

Abdürrahim bey 6 milyonu elden vereceklermiş iskoçyada. Evet evet elden, almadan dönmeyin siz...

Abi yok ya, ben hocadan ümidimi kesinlikle kestim. Daha yaz transfer dönemi bitmemiş, ocak diyor ya. Güler misin ağlar mısın.
Bir de bu kadro ile ocağa kadar idare ederim diyor, o daha da komik.

Daha ne kadar kötü gidersek bile her macta Feghouliyi, Ardayi ve Babeli oynatacak ve farkli bir sonuc bekleyecek. O zaman belki daha da komik olur.

Birde yeni adet çıktı yok efendim şu kadar günde şu kadar maç oynuyormuşuz yahu Galatasaray böyle fikstürlere zaten alışık bir takım 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz dönemde yapmadık mı biz bunu hep bahaneler yetti artık ya sezon sonu yönetimle beraber telnik ekipte bırakmalı yeter artık

Tamam kötüyüz de yarışta olamayız vs vs gibi yorumlarda garip. Bu yorumu yapan adama feneri sorsan çöp , bjk sorsan çöp , başağı sorsan çöp diyor.. İyi de arkadaş kim o zaman bu yarışta olanlar.
Rangers şu kulüp yapılanması , teknik ekibi , vs ile gelse , bu ligi domine eder.
Değişmesi gereken çok şey var.
Biz şov seviyoruz , şovmen yönetici , şovmen topçu , herşeyimizde şov olmalı.

e59bdf5816f2494d8295e3429fae352b.jpeg

aldin mi 6 milyonu

Abi yok ya, ben hocadan ümidimi kesinlikle kestim. Daha yaz transfer dönemi bitmemiş, ocak diyor ya. Güler misin ağlar mısın.
Bir de bu kadro ile ocağa kadar idare ederim diyor, o daha da komik.
Bu açıklamalardan sonra da o kadrodaki adamlardan hayır bekleyecek. Ben topçu olsam kılımı kıpırdatmam daha net

Oynat artik keremi,jesse,ali yavuz,ogulcani
Artik 28 yaş üstü oyuncu olmasin aga şu takimda.
Kalede Muslera haric hepsi genc olmali gerekirse 2 sene basarisiz olalim ama sistemli genc basan pres yapan. Duran toplarda etkili bi takim olalim

Keşke geçen sezon 9. filan olsaydık da , avrupa ile ilişkimiz bile olmasaydı.

Babel ve Feghouliyi yedeke al. Maaslarini Ocak ayina kadar 2 ay 29 gün gecikmeyle öde ve Ocak ayinda onlara bonservisini ve alacaklarinizi vereyim ve kendinize yeni takim bulun teklifi yapin. Para yok diye belki yaz transfer dönemine ayni sey yine olabilir diye korkutun onlari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt