Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman hurma acilen gelmelidir

Evet benim derdim bu.

Neymiş Avrupa'dan elenelimmiş. Ben Antep'i yenince umursamıyorum Avrupa'da görünmek istiyorum, oyuncular parlasın satılsın, geliştirelim istiyorum. Sahada arma için mücadele eden adamlar görmek istiyorum.

Ha 15 yıldır ŞL görmeyen, Avrupa'ya bile gidemeyen bir takım şikeci şerefsizlerden bu akşam Rangers'a elendik diye sevinenlerin de sülalesine atlayayım, umarım 20 yıl sonra ŞLye giderler de ellerine uzun ve kalın bir şey alıp dönerler.

Ha unutmadan o Falcao denilen rezili Avrupa diye aldık, zerre katkı vermedi, umarım kovularak gider bu kulüpten.

Bu kadar işte adminim bu takım sadece lig şampiyonluğu ile övünecekse rakibimiz bile olamayan şikeci kulüplerden ne farkımız kalır başarı anlamında bu takımın acilen köklü bir değişime gitmesi şart artık

Hoca kiralik oyuncu istemiyorsa, Seri sevgisi nerden geliyor? Onu almak icin yeteri kadar paramiz vardir sanmiyordur. O zaman yönetim onu kiralik getirebilse hayir mi diyecek?

galatasaray'ı feghouli, falcao, babel gibi cesetten hallice futbolculara mecbur bırakmış 13 milyon eurosunu ise d'avila'nın ilişkilerine güvenerek diagne'ye gömmüş, luyindama ve marcao dışında doğru düzgün yatırım transferi yapamamış, kiralık oyunculara dünyaları bayılmış yönetim.

hala kimse yönetim falan demesin bik bik bik muhabbetleri dönüyor. ne diyelim. mahmut mu diyelim?

Bu yazı sözlükten alıntıdır. Bizzat yönetme kabiliyetini yitirmiş yonetime de ithamımdır. Çekin gidin başımızdan. #Yönetimİstifa

Bu kadar işte adminim bu takım sadece lig şampiyonluğu ile övünecekse rakibimiz bile olamayan şikeci kulüplerden ne farkımız kalır başarı anlamında bu takımın acilen köklü bir değişime gitmesi şart artık
Boşver reis onlar utanmıyorsa biz napalım.

Galatasaray üzerinden kim bilir neler kazanıyolarda hasta halinde adam bırakmıyor. Mustafa Cengiz yakında kendini koltuğa zincirlerse şaşırmam.
şöyle düşün renktaş Galatasaray başkanısın al bir Galatasaray forması arkasına Tayyip Erdogan yazdır tak saraydasın

çıkıp konuşmamsı dahada sinir bozucu . ulan adamlar transferlerini ekonomiye bindiriyor okadar parasız klup onlar bile eksiklerini kapattı sen gittin mensahı 500 k 4,5 satın almayla bjkye kaptırdın gittin etaboyu aldın kötü demiyorum satın alması 7 veremessin bu yönetim sittinsene vereemez o parayı. bide erken almadın adamı hala kondisyon yüklemeye çalışıyoruz.

Biz herkese milyon euroları saçtığımız için çok değil gibi görünüyor.Avrupa takımları için 500 bin birim bizim için 4 milyon birim.Yani aslında çok para.Kulüp bu kadar ekonomik olarak zordaysa oynatılmayacak bir adama 1000 tl bile ödemek lüks değil mi?

Ben 28 Yaşıma geldim bu klübün ekonomik olarak düzgün olduğunu hiç hatırlamıyorum. Üst üste şampiyonluklarda yaşadık avrupada başarı yakaladığımız dönemlerde oldu hep batak hep batak aslında bunu çözmek gerek. Böyle düşününce gelmiş geçmiş tüm yöneticilerden tiksiniyor insan.

Karakter yok ki adamda

Çok ağır yalancı çıktı, yani öyle böyle değil. Dışarıda normal hayatta bir gariban yalan söyler üçkağıtcılık yapar herkes dışlar yüzüne bakmaz, bu medya da bu kadar rahat yalan konuşabiliyorsa kişisel hayatında kimlere neler demiştir düşünemiyorum.

orda yanlış yazmışım. Kendisi istifa edecekse etsin ama etmiyorsa da kovulmamalı demek istemiştim.Yerine gelecek tdnin kredisi olması için.

Bu arada falcao ve babel onun döneminde geldi bütün suçu yönetime mi yükleyelim şimdi? hocanın da payı var o transferlerde. İstemese almazlardı. Arda için resmi evrakla isteğini belirtebiliyor. Babel ve Falcao için de istemiyorum diyebilirdi. Yönetim suçlu elbet o transferlerde ama o suç sadece yönetimin değil. Toplu bir zihniyet değişimi lazım

Elbette payı var.Payı yok demiyorum.Hatta belki daha fazladır.Ama bu adam bu sene bir kadro istedi ve sen kimseyi alamadın adam akıllı.Gittin dalga geçer gibi eteboyu aldın.Onu da alamazdın da menajer yardımcı oldu.Babel transferinde bence kesin suclu da Falcao transferi bu yönetimin işi abartması.Fatih hocanın ille de falcao dediğini sanmıyorum.

Ben 28 Yaşıma geldim bu klübün ekonomik olarak düzgün olduğunu hiç hatırlamıyorum. Üst üste şampiyonluklarda yaşadık avrupada başarı yakaladığımız dönemlerde oldu hep batak hep batak aslında bunu çözmek gerek. Böyle düşününce gelmiş geçmiş tüm yöneticilerden tiksiniyor insan.
Çatır çutur yediler bir çoğu aynı düşüncedeyim.

Kiralık topçu konusunda haklı, 4-5 tane kiralık topçu barındıran takımın uyum yakalaması ve başarı sağlaması oldukça zor, Kısacası alıyorsak bonservissiz veya bedavaya yakın oyuncu almamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt