Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bu futbol denen illetin mantıklı ve sağlıklı bir hobi-zevk olmadığı apaçık ortada. Bunu daha önce de dedim diye linç yemiştim.

Ben sinirden ve üzüntüden uyuyamıyorum şu an. Kim bilir benim gibi kaç tane renktaş vardır.

Topçu bozuntularının ise umurlarında bile değildir. Muhtemelen banka hesaplarına bakıp ots1 çekiyorlardır.

Biz de kendi kendimizi yiyip bitirelim...

Son iki sezonda sinir hastası oldum, zevk alamıyorum hiçbir şekilde. 80 maç izlediysem 5 tanesinde zevk almamışımdır.

Artik hersey icin cok gec, yok soyle olsaydi yok boyle yapalim kusura bakmayin da hikaye. Transfer donemi 3 gun sonra bitiyor daha ne olsun? Kadro belli iste, belki Belhanda gider hocanin demesine bakarsak belki o zaman 1 veya 2 oyuncu alinirsa alinir, alinmazsa yapacak birsey yok diyor.

Bu sezon bu takima katlanacagiz.

Bugün defansın arkasına atmaya çalıştığımız her top tehlikeli oldu. Zaten 2-3 sefer falan denedik. Adamların defansı leş gibi dedik maçın başından beri. Ama o topları alıp gidecek topçu yoktu.
Onyekuru Saracchi olsaydı Bruma gibi bir adamımız olsaydı turu geçebilirdik bugün.
Babel Feghouli k.cını kaldıramıyor daha. Defansa yardım yok adam geçme yok mücadele yok. Eşek yüküyle para alıyorlar ama. Bu kadroda emeği geçen herkesin abv

Yalnız bu futbol denen illetin mantıklı ve sağlıklı bir hobi-zevk olmadığı apaçık ortada. Bunu daha önce de dedim diye linç yemiştim.

Ben sinirden ve üzüntüden uyuyamıyorum şu an. Kim bilir benim gibi kaç tane renktaş vardır.

Topçu bozuntularının ise umurlarında bile değildir. Muhtemelen banka hesaplarına bakıp ots1 çekiyorlardır.

Biz de kendi kendimizi yiyip bitirelim...
Ben bugun isten kovuldum. Burada gs muhabbeti yapiyorum nasil birakicam bu bagimliligi bilmiyorum.

yönetiminden, hocasına, hocasından yanında ki yardımcılarına, oyuncusuna kadar komple bir gençleşmeye gideriz umarım. Futbol bu çöplüğün içinde ki şahıslara kıyasla çok daha genç kalmaya başladı artık. Geçmişle de övünmeyi bi kenara bırakmalıyız, Gs başkanı gidiyor 20 sene once ki başarıyı anlatıyor kötü birsey yaşaninca. Ulan ne katkın oldu ki o zaman, kendini böyle aklamaya çalışıyorsun.

Bu Gerrard'ın tepkisi de çok anlamlı, sadece konuşuyoruz sadece. Baska birsey yok.

20201002_014130.webp

Bu arada genclerin oynamasini bekleyenler cok beklerler, hoca 2 senedir hangi genci oynatmis? Takimin yarisi cezali veya sakat olunca anca Emir sans buldu sonra Ahmet Calik'in cezasi bitince hemen yedege cekildi, Ahmet Calik icin (!)

Bu sene Babel, Arda, Feghouli ile oynar yine.

Beyfendi kiralıkta beğenmiyor yok satamıyorsun mecbur alacaksın 1 sene daha idare edeceksin...
Bu yönetimin suçu yoktur satılamayan bazı oyunclarda (Feghouli-Belhanda)
Ama sen niye Babeli aldırdın 3 yıl 2.5dan

Kanat manatta kurtaramaz sanki bu takımı. Ayağı sağlam bir 10 alsınlar 4-2-3-1 oynayalım belki şapkadan tavşan çıkarır.

yönetiminden, hocasına, hocasından yanında ki yardımcılarına, oyuncusuna kadar komple bir gençleşmeye gideriz umarım. Futbol bu çöplüğün içinde ki şahıslara kıyasla çok daha genç kalmaya başladı artık. Geçmişle de övünmeyi bi kenara bırakmalıyız, Gs başkanı gidiyor 20 sene once ki başarıyı anlatıyor kötü birsey yaşaninca. Ulan ne katkın oldu ki o zaman, kendini böyle aklamaya çalışıyorsun.

Bu Gerrard'ın tepkisi de çok anlamlı, sadece konuşuyoruz sadece. Baska birsey yok.

Ekli dosyayı görüntüle 97016
mertin taktıgı maskeye bak burnu açık

Son iki sezonda sinir hastası oldum, zevk alamıyorum hiçbir şekilde. 80 maç izlediysem 5 tanesinde zevk almamışımdır.
ben yine maçları izlememeye başlayacam herhalde dayanılır gibi değil. forumdan takip edeceğim maçları. kaybetmek önemli değilde babel feghouli gibi ağır vasıtaları izlemeye dayanamıyorum.

Bu arada genclerin oynamasini bekleyenler cok beklerler, hoca 2 senedir hangi genci oynatmis? Takimin yarisi cezali veya sakat olunca anca Emir sans buldu sonra Ahmet Calik'in cezasi bitince hemen yedege cekildi, Ahmet Calik icin (!)

Bu sene Babel, Arda, Feghouli ile oynar yine.
mustafa kapı falan kaçmakta haklı

______________Taylan
Onyekuru___Arda__Etebo___Emre K.
______________Falcao

1 tane hızlı Akan şutör Kanat şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt