Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF umarim transfer dönemini uzatmaz. Bunlar yoksa cikip transfer bitmez falan der ve bu sefer ana baci düz giden baya kisi olur.

Devlet stadlara 10-15% seyirci izin versin. Bizimkiler direk 1 mactan belli YÖNETIM ISTIFA diye bagirsin. Ama ultrAslan taraftari orada olursa, buna izin vermez.

Bu arada hoca kredisinin sonsuz olduğunu sanıyor ama yanılıyor. 2-3 maç sonra hedef tahtası kendisi olmaya başlayacak. 7 yaşındaki çocuklar bile Fegh ve Belhanda'dan bi halt olmayacağını ve oyuna müdahalelerin çok geç yapıldığını biliyor ve görüyor artık.

Taraftar olmamasına dua etsin bence. İstifa diye bağıracak ortam yok. (şimdilik)

1601627502557.webp

TFF umarim transfer dönemini uzatmaz. Bunlar yoksa cikip transfer bitmez falan der ve bu sefer ana baci düz giden baya kisi olur.

Devlet stadlara 10-15% seyirci izin versin. Bizimkiler direk 1 mactan belli YÖNETIM ISTIFA diye bagirsin. Ama ultrAslan taraftari orada olursa, buna izin vermez.
Ultraslan kendini finanse eden yönetimleri destekleyen,finanse etmeyen yönetimleri protesto eden bir oluşumdur.Bu yüzden hiçbir zaman desteklemeyeceğim.

Falcao, Babel, Feghouli hem fizik hem mental anlamda bitik.
Arda’nın fizik bitik, Diagne’nin kafa gidik.
Belhanda komple problem.

Bu adamlarla sahada dişe diş mücadele, hırs, istek göremeyiz. Nasıl temizleyeceğiz bilmiyorum ama büyük bir temizlik şart. Yönetim ve teknik ekip de bu temizliğe dahil olmalı.

Gelen olsa bugun ismi cismi belli olurdu demek ki kimse gelmeyecek, zaten dun hoca da Belhanda'nin satisini bekliyoruz dedi daha dogrusu gidecekse veya kalacaksa bir karar versin dedi mac sonu. Baska turlu kimseyi alamazlar galiba.

Hocam’ın 4-1-4-1 sevdası,
Feghoulı belhanda maribileri,
Olmayan kanat rotasyonu,
Yönetimde nizipli ve rizelinin olması,
Fakirlik ve ffp kriteri,
Muslera’nın sakatlığı vs vs vs

Acı çekmeye gerek yok. Bu takım kötü futbolculardan kurulu kötü yönetilen bir takım. Düşüncem ligi 4. veya 5. bitireceği yönünde. Maçları üzülmeden izleyeceğim.

En kötü durum, hoca hafta sonu en fazla Belhanda satildi diye yerine Eteboyu koyar, Ardada yine Babel yerine oynar ve baska bir mac bekler. Erken penalti bulamazsak, hafta sonuda zorlaniriz.

Ben olsam antrenmanda ceza sahisinin icinde ele ve kola sut cekmeyi calistirirdim.

Bu arada hoca kredisinin sonsuz olduğunu sanıyor ama yanılıyor. 2-3 maç sonra hedef tahtası kendisi olmaya başlayacak. 7 yaşındaki çocuklar bile Fegh ve Belhanda'dan bi halt olmayacağını ve oyuna müdahalelerin çok geç yapıldığını biliyor ve görüyor artık.

Taraftar olmamasına dua etsin bence. İstifa diye bağıracak ortam yok. (şimdilik)

taraftar olsa da istifa diye bağrılmazdı

bir dayak yerler tribünde malum gruptan

bir de taraftarın bilgilendiğini düşünmüyorum

bakın medyaya hocaya tek bir eleştiri yine yok

yönetim olayını hoca bilerek köpürtüyor ki oklar kendine yönelmesin diye e tabi medyada atlıyor üstüne

keşfedilmişi keşfetmenin açıklaması budalalıktır. Galatasaray SK - Kulüp profili 96/97.. takımda 30 yaş üstü 2 isim var biri Hagi düşün artık..28-27 arası 5 kişi. 1 kişi 15. 4 kişi 20. 8 kişi 21-22..9 kişi 23-24..3 kişi 25 yaş.. bütün ülkeyi kandırıyorlar. toplam 4-5 yabancı. kulüpler soyuluyor hem yönetimler hem aç gözlü taraftar soyuyor.

Umarim sampiyon oluruz ama cok zor bu hoca'nin oyun anlayisi ve takimdaki futbolcular ile, gecen sezonki gibi olmasi buyuk ihtimal. Umarim hepsi sezon sonu birakir da artik yeni yuzler, yeni kafalar, yeni dusunceler gorururuz. Bunlarla Avrupa da surekli 0 cekip geliyoruz, artik eski futbol anlayislari sökmuyor Avrupa'da. Anca yerel ligde iste o da ligin dandik oldugunu gosteriyor zaten.
Aynen doğru fakat işin komik tarafına bakarmosiniz biz sanki çok doğru yapiyormusuz gibi fener ve başındaki baba parası yiyen birerbir bizi taklit ediyor 😀yaşlı ligi bilen oyuncularla ligi götürürüm.diye milyonları bayıldı resmen dinamit koydu kulübün altına
Yarın koç birakiyorum dese azizden çok daha büyük borçla bırakacak eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt