Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra hocanın bu kulübe yapabileceği tek katkı emekli olup teknik direktörlük koltuğunun önünü açmak olur.
başka bi hoca olsa şu yönetimin yaptıklarından sonra istifa ederdi. mancini bütçe verilmiyecegini anlayınca sözleşme fesh etmişti.

Rangers yerine , nispeten kolay rakip gelse elerdik dün.
Kazanınca herşey mükemmel , kaybedince herşey sorun.

3 hafta önce istifa için tag oluşturan taraftar , etebo geldi 3 maç kazanıldı diye rahat bıraktı yönetimi.
Olanları görüyoruz. Haftasonu paşayı yeneriz , abdür çıkar biz şampiyon olacağuz der, yine aynı devam ederiz.
Aynen öyle birde abartır iyice 5 daçiça önce bile başcan, ben, hoza cörüştük hersey Calatasaray için inşanna kalan zamanda birilerini alacağuz ...

Galatasaray'da transfer harekatı! Moder ve Seri

Ekli dosyayı görüntüle 97032
Galatasaray orta saha transferinde tekrar gaza bastı. Sarı-Kırmızılılar, kapanışa günler kala uzun süredir gündemde olan iki yıldız için tekrar harekete geçiyor. Seri zorunlu satın almasız kiralık, Moder ise bonservisiyle birlikte isteniyor.

Bütçe hesapları yapılıyor
Belhanda'nın 7 milyon Euro'ya satılması halinde, 1 milyon Euro da elinde bütçesi bulunan Cim Bom, 8 milyon Euro'nun 2 milyonunu Seri'ye, 4-5 milyon Euro'yu da Moder'e ayıracak. Yine gidecek ve gelecek oyuncuların maliyetine göre bütçenin kalan son bölümünün ise kanat transferinde kullanılma planı var.
Kontratının son senesindeki adamı 7 milyona satma haberini yazarken insanın bi eli titrer ya ben ne yazıyorum diye.

1601638633133.webp

La ne başkanı
Başkan mi dedi gidip

Emre akbaba'ya 4.5 m€,
Diagne'ye 15m€,
Babel'e 2.5m€,
Falcao imza ve manager 5m€, maaş 7m€

ver diye?

Bu oyuncuları başkan mı zorla aldırdı?
Madem başkan zorla aldırdı hoca neden kabul etti?
Neden çıkıp istifa etmedi?
Diagneye lanet olsun alin demistir. Pato+ Allan+ Tetteh i cok istiyordu

Orta sahaya ve kanata mutlaka adam lazim, yönetim ayrı rezil terim ayrı rezil. Terim efendi de kiralık oyuncu istemiyormuş. Bedava oyunculari da beğenmiyor. Kimi alalim hocam?

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt