Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao-babel-feghouli bu ucu acilen kadro dışı kalıp kulüp bulmaları halinde sıkıntı çıkarılamayacağı söylenmesi. Biri araplara diğer ikisi Amerikaya mi gider ne olur bilemem ama gerekiyorsa bu ucu yedek kulübesinde oturur gençler oynar ben ne yapıyorum der ya da hoca +yönetim+bu ucu ocak gelmeden hep birlikte defolurlar iki yol var

Gorusmeler devam ediyor diyor zaten Manu.
Demiyor. Hiç bir anlaşma yok ve hiç bir pazarlık görüşmesi yok şuan diyor, transfer bitimine 3 gün kala ibre Belhanda nin gitmesi yönünde gözükmüyor yazmış.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Demiyor. Hiç bir anlaşma yok ve hiç bir pazarlık görüşmesi yok şuan diyor, transfer bitimine 3 gün kala ibre Belhanda nin gitmesi yönünde gözükmüyor yazmış.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk
Benim google translate birseye yaramiyor demek. :asd:

yeni yönetimde ali sabancı,dinçer azaphan, haldun üstünel gibi isimler mutlaka olmalı
Aynen öyle. Parası olan ve bu kulüp için elini taşın altına sokacak kişiler lazım. fener mesela yıllardır bu zengin iş adamları sayesinde batmadı. Heriflerin yönetim kurulu üyeleri hep zengin iş adamlarıyla dolu. Haliyle sıcak para konusunda sıkıntı yaşamıyorlar, tak diye çıkarıyorlar parayı. Ama bizim yönetim kurulu üyeleri fakir olduğu için isteseler de elini cebine sokamıyorlar. Koskoca kulüp 100 bin TL'nin hesabını yapar hale geldi. Mustafa Cengiz ve yönetimi kesinlikle ibra edilmemeli.

Fatih Terim gitmeden Messi'yi getirsek ne olacak bu sistemsizlikle adam ne yapabilir ki? Bırakın abi futbolcularla uğraşmayı teknik heyet gitse zaten futbolcular da adam olur.
Dün Eteboyu 11 oynatmayan adam gitsin zaten. Orta saha çöp iken oynatmadı üstelik. Inatçı, egosu yüksek, kibirli. Yönetim kötü falan ama terim ile çalışmak çok zor. Adam ne para edecek topcu satış istemiyor, kiralık istemiyor ,sözleşmesi elinde topcu istemiyor. Terim kanunlari

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda dursun feg gitsin 2 kanat + 6 numara alınsın
Feg sözleşmesi eline versen de gitmez. Biraz gerçekçi olalım. 2 yıl sözleşmesi var. Bu parayı dünyada kimse vermez. 2 yıl çatır çatır alacak parasını.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eger Belhanda gitmezse sozlesmesi 2-2.5 milyonda 2 yil daha uzatilir. Fatih hoca seviyor yapacak bir sey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt