Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Bu sezondan sonra FFP bitiyor ve bu beceriksizler gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demiyor. Hiç bir anlaşma yok ve hiç bir pazarlık görüşmesi yok şuan diyor, transfer bitimine 3 gün kala ibre Belhanda nin gitmesi yönünde gözükmüyor yazmış.Gorusmeler devam ediyor diyor zaten Manu.
Bize pivot lazım üstad Vedat Muriç gibi birisi. Samatta yanlış bir isim.Diagne = Falcao.
ikisi de birbirinden leş ve lazım oyuncular değil.
Samatta lazımdı bize
Benim google translate birseye yaramiyor demek.Demiyor. Hiç bir anlaşma yok ve hiç bir pazarlık görüşmesi yok şuan diyor, transfer bitimine 3 gün kala ibre Belhanda nin gitmesi yönünde gözükmüyor yazmış.
Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Aynen öyle. Parası olan ve bu kulüp için elini taşın altına sokacak kişiler lazım. fener mesela yıllardır bu zengin iş adamları sayesinde batmadı. Heriflerin yönetim kurulu üyeleri hep zengin iş adamlarıyla dolu. Haliyle sıcak para konusunda sıkıntı yaşamıyorlar, tak diye çıkarıyorlar parayı. Ama bizim yönetim kurulu üyeleri fakir olduğu için isteseler de elini cebine sokamıyorlar. Koskoca kulüp 100 bin TL'nin hesabını yapar hale geldi. Mustafa Cengiz ve yönetimi kesinlikle ibra edilmemeli.yeni yönetimde ali sabancı,dinçer azaphan, haldun üstünel gibi isimler mutlaka olmalı
Dün Eteboyu 11 oynatmayan adam gitsin zaten. Orta saha çöp iken oynatmadı üstelik. Inatçı, egosu yüksek, kibirli. Yönetim kötü falan ama terim ile çalışmak çok zor. Adam ne para edecek topcu satış istemiyor, kiralık istemiyor ,sözleşmesi elinde topcu istemiyor. Terim kanunlariFatih Terim gitmeden Messi'yi getirsek ne olacak bu sistemsizlikle adam ne yapabilir ki? Bırakın abi futbolcularla uğraşmayı teknik heyet gitse zaten futbolcular da adam olur.
Noldu? Matematiksel olarak sampiyonluk sansimiz kalmadimi?Seneye daha iyi şartlarda olacağız inşallah şampiyon Galatasaray❤
He kendisi istiyormus, hoca kanatta oynamalisin diyormus ama bu illa orta saha diyormus. Allahim yaaEmre Kılınç orta saha olarak Galatasaray forması giymek istiyorsa bir forma verelim hemen halı saha da oynayabilir tabiki gönlünce
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feg sözleşmesi eline versen de gitmez. Biraz gerçekçi olalım. 2 yıl sözleşmesi var. Bu parayı dünyada kimse vermez. 2 yıl çatır çatır alacak parasını.belhanda dursun feg gitsin 2 kanat + 6 numara alınsın